Головна Новини Зірки шоу бізнес Хто переміг на шоу "Співають всі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто переміг на шоу "Співають всі"

З кандидатурою кращого співака судді визначилися одразу

18 жовтня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Юний одесит виграв престижний музичний конкурс — шоу "Співають всі". У суперфіналі було всього три учасники, кожен виконав пісню. Судді мали зробити важливий вибір. Про це повідомляє УНІАН.

Хто переміг на шоу "Співають всі"

У суперфіналі шоу вибрали кращого співака, фото телеканалу "Україна"

Креативний та талановитий 16-річний Муаяд Абдельрахім отримав звання переможця шоу та грошовий виграш в розмірі 500 тисяч гривень. Юнак говорить, що половину коштів віддасть рідним, іншу суму витратить на творчість та самовдосконалення.

Хлопець мріє про власний автомобіль, популярність в TikTok та відкрити новий стиль в музиці. Юнак поділився, що не сподівався навіть на суперфінал, адже в команді конкурсантів були більш досвідчені та сильні суперники.

Хлопець розповів, що його на шоу зареєструвала мама. Проблем з вибором пісні, яку він виконає перед журі, не було. Абдельрахім обрав пісню музичного гурту "Скрябін" під назвою "Люди, як кораблі". До відбіркового туру посилено готувався з вчителем вокалу.

Українська співачка, композитор та продюсер Наталія Могилевська висловилася про музичний талант хлопця. Очільниця зіркового журі наголосила, що потенціал в переможця значний.

Зазначимо, що до суперфіналу вийшли львів'янин Ескене Поклие та фіналістка Х-фактора Даша Ковтун. За оцінками журі у фіналі друге місце посів Ескене Поклие, третє — Даша Ковтун.

Як повідомляв портал "Коментарі", Емма Уотсон вийшла у світ у "весільному" вбранні. Свій образ зірка "Гаррі Поттера" доповнила чорним взуттям на грубій підошві, легким укладанням, вечірнім макіяжем, білим манікюром, а також масивними кільцями й сережкою з перловим каменем на одне вухо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини