Головна Новини Зірки шоу бізнес Хто з знаменитостей готується брати зброю і захищати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з знаменитостей готується брати зброю і захищати українців

Про вступ до лав Збройних сил України вже заявили кілька артистів та спортсменів

16 лютого 2022, 16:22
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що все більше українських зірок почали записуватись до лав територіальної оборони. А відомий артист Олександр Положинський заявив про підписання контракту з Збройними силами України. Про це знаменитості пишуть у соцмережах. "Коментарі" зібрали дані про тих, хто готується брати до рук зброю і захищати Україну у разі ескалації конфлікту з Росією.

Хто з знаменитостей готується брати зброю і захищати українців

Знаменитості в армії та територіальній обороні. Фото з відкритих джерел

Своїх фанів новиною про вступ до лав Збройних сил України здивував Олександр Положинський (колишній лідер гурту "Тартак"). Учора, 15 лютого, він записався у резерв української армії.  

"Це мало статися днів на 10 раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ. І, так, вже здоровий", — написав Олександр Положинський у Facebook.

У лави територіальної оборони ЗСУ вступив Тарас Тополя та музиканти його гурту "Антитіла". 

"Антитіла прийняли рішення приєднатись до  Територіальної оборони ЗС України. У нашому спільному проєкті з Міністерство оборони України “Саме те ТрО”, ми покроково покажемо шлях від рішення вступити до лав ТрО до першого тренування на полігоні. Сьогодні українці стають на захист держави незалежно від місця проживання, професії, віку чи статі. Вже 8-й рік наша ціль – це мир. Заради нього ми готові дати гідну відсіч кожному, хто захоче принести на наші землі війну", — заявив Тарас Тополя.

Нагадаємо, раніше до лав територіальної оборони Києва вступив і Володимир Кличко. Про це у своєму Telegram повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

"Прийшов перевірити, як відбувається консультаційна робота з добровольцями в першому центрі рекрутингу резервістів, який створила столиця. А брат подав заяву і документи — приєднується до бригади територіальної оборони міста Києва", написав Кличко-старший.

Хто з знаменитостей готується брати зброю і захищати українців - фото 2

Читайте також: Аліна Паш не поїде на Євробачення: сенсаційна заява




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ккк

16 лютого 2022, 19:16

пусть вступают, чем больше сдохнет, тем воздух чище! задолбало быдло упоротое!


Новини