Головна Новини Зірки шоу бізнес Іванна Онуфрійчук вийшла заміж на Мальдівах
commentss НОВИНИ Всі новини

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж на Мальдівах

На захід прилетіли рідні та друзі пари - близько 40 осіб. Подруги нареченої, серед яких були маленькі дівчинки встали в ніжних рожевих сукнях і вінках

26 лютого 2021, 04:22 comments3672
Поділіться публікацією:

Весілля телеведучої пройшла на березі океану. Онуфрійчук вийшла заміж за казахського підприємця з екзотичним ім'ям Алмаз. Знімками з довгоочікуваного свята Онуфрійчук поділилася на сторінці в Instagram.

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж на Мальдівах

Іванна Онуфрійчук (фото з відкритих джерел)

Церемонію одруження провели на спеціально декорованому пляжі. Місце церемонії прикрасили величезною кількістю квітів. Також на своїй сторінці в соціальній мережі телеведуча повідомила, що під час свята грала жива музика. На весіллі виступили Dan Balan, Дмитро Монатік, Lida Lee й Nino. Ведучими свята були Катерина Варнава та Олександр Бєлов. Також під час свята гостей розважали Амадор Лопес з груп RUMBERO's.

З майбутнім чоловіком пара познайомилася на відпочинку в Іспанії, після чого зав'язалася телефонний роман, який тривав цілий рік. Після цього Алмаз прилетів в Україну і зробив пропозицію.

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж на Мальдівах - фото 2


Нагадаємо, з Зовсім недавно стало відомо, що Оксана Марченко погуляла на весіллі свого первістка. Вона одружила свого 23-річного сина Богдана, його обраницею стала дівчина на ім'я Катя. Син Богдан з'явився в шлюбі Оксани Марченко з бізнесменом Юрієм Коржем. Тому зовсім не дивно, що святкували весілля в одному з найдорожчих ресторанів під Києвом. Розважали гостей найяскравіші представники української сцени — Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських, Світлана Лобода і гурт "Время и Стекло".

Наречена Катерина на своїй сторінці опублікувала кілька відео з дня весілля. Можна побачити, як Оксана Марченко танцює під хіти Вєрки Сердючки, а молоді запалюють під пісні Винника. А завершилося це яскрава подія пишним салютом, який гості зняли на відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини