Головна Новини Зірки шоу бізнес Каменських, Дорофєєва, Нікітюк: зірки, які часто публікують в мережі фото 18+
commentss НОВИНИ Всі новини

Каменських, Дорофєєва, Нікітюк: зірки, які часто публікують в мережі фото 18+

Вони позували повністю оголеними, ледь прикривши пікантні місця

9 грудня 2020, 19:41 comments2842
Поділіться публікацією:

Зіркам українського шоу-бізнесу іноді хочеться привернути до себе увагу фанатів, тому вони готові показати свою прекрасну фізичну форму, щоб зібрати безліч коментарів і лайків. Але є серед всіх ті знаменитості, які досить часто роздягаються перед камерою свого смартфона. Давайте ж швидше дізнаємося, хто потрапив в цей список.

Каменських, Дорофєєва, Нікітюк: зірки, які часто публікують в мережі фото 18+

Настя Каменських. Фото: glavcom

Настя Каменських (NK)

Українська співачка любить порадувати своїх підписників пікантними знімками. А Потап не тільки не має нічого проти, але всіляко підтримує свою дружину, особисто її фотографуючи як в одязі, так і без нього.

Каменських, Дорофєєва, Нікітюк: зірки, які часто публікують в мережі фото 18+ - фото 2

Надя Дорофєєва

Артистка і екс-солістка групи "Время и Стекло" на карантині теж дивувала своїх шанувальників гарячими фотографіями. Вона позувала оголеною на пляжі в Домінікані, а по прибуттю додому вирішила повалятися абсолютно голою на траві біля басейну.

Каменських, Дорофєєва, Нікітюк: зірки, які часто публікують в мережі фото 18+ - фото 3

Леся Нікітюк

Телеведуча і зірка "Орла і решки" теж в цьому рейтингу не пасе задніх. Цього року вона їздила відпочивати в Карпати, де вирішила, щоб прийшов час розслабитися. Так, Нікітюк повністю оголилася і опублікувала цей знімок на своїй сторінці в соціальних мережах. Підписники, звичайно ж, були в захваті.

Каменських, Дорофєєва, Нікітюк: зірки, які часто публікують в мережі фото 18+ - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Дорофєєва розповіла, чому довго не наважувалася почати сольну кар'єру. Вона пояснила свої побоювання тим, що група "Время и Стекло" розпалася в досить непростий період для всього світового шоу-бізнесу. Тому вона замислювалася над тим, щоб перенести вихід сольної пісні Gorit вже на наступний рік. Цими подробицями артистка поділилася в своєму інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини