Головна Новини Зірки шоу бізнес Каньє Уест і Кім Кардашьян разом сходили на вечерю
commentss НОВИНИ Всі новини

Каньє Уест і Кім Кардашьян разом сходили на вечерю

Цікаво, що подружжя поїхало із закладу на одному автомобілі

2 жовтня 2021, 06:36
Поділіться публікацією:

Каньє Уест і Кім Кардашьян, які зараз знаходяться на стадії розлучення, разом сходили на вечерю з загальними друзями. Про це повідомляє Just Jared. Зоряну пару помітили, коли вони виходили з ресторану Nobu в Малібу, Каліфорнія. На вечірку Кім прийшла в яскраво-фіолетовому боді, поверх якого одягла темно-бордовий шкіряний плащ, а Каньє був одягнений в повністю чорне вбрання і чорну бейсболку.

Каньє Уест і Кім Кардашьян разом сходили на вечерю

Кім Кардашьян (фото з відкритих джерел)


Цікаво, що подружжя поїхало із закладу на одному автомобілі: Вест — за кермом, а Кардашьян — на пасажирському сидінні.
19 лютого Кім Кардашьян подала на розлучення з репером Каньє Вестом. Причиною розлучення вона назвала "непримиренні розбіжності".

Репер заявив, що насправді КРАПКУ У ВІДНОСИНАХ З Кардашьян поставив саме він. Телезірка в свою чергу публічно розповіла про проблеми в їхньому шлюбі.


Нагадаємо, в Лос-Анджелесі Кім Кардашьян Уест офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком Каньє Уеста, повідомляє Bloomberg з посиланням на закриті джерела. "Наближення фінал" Кімье "призводить до краху одного з найвідоміших союзів 21 століття — між суперзіркою реаліті-шоу і хіп-хоперів, модним мега-магнатом", — повідомляє джерело видання. Заява про розлучення зареєстровано у Вищому суді Лос-Анджелеса. У публічному доступі запис про подачу документів з'явиться не відразу. Американська модель прожила в шлюбі з репером 6 з половиною років, у них четверо маленьких дітей: Норт, Сент, Чикаго і Псалом. Зоряна пара одружилася в Італії в замку "Відродження" у Флоренції в 2014 році. Для Кардашьян це був вже третій шлюб, а для Уеста — перший. Тоді їй було 40 років, а йому 43. Зустрічатися вони почали в 2012 році, а вже через рік народився їх спільна дитина. Через деякий час музикант зробив романтичну пропозицію на величезному екрані, розташованому на порожній набережній Сан-Франциско Джайентс.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини