Головна Новини Зірки шоу бізнес Кайю Гербер звинуватили у використанні зв'язків матері
commentss НОВИНИ Всі новини

Кайю Гербер звинуватили у використанні зв'язків матері

Кайя Гербер не стала вступати у суперечку з хейтерами

1 червня 2021, 05:25 comments1201
Поділіться публікацією:

Обкладинка Vogue c 19-річної Кайей Гербер викликала хвилю негативних відгуків у шанувальників видання. Журнал звинуватили в підтримці способу життя, в якому вирішальне значення мають зв'язки.

Кайю Гербер звинуватили у використанні зв'язків матері

Кайя Гербер (фото з відкритих джерел)

Дочка Сінді Кроуфорд Кайя Гербер ризикує очолити список найменш улюблених знаменитостей в США. На 19-річну спадкоємицю супермоделі обрушилася хвиля негативу після того, як вона вперше з'явилася на обкладинці американського Vogue.

"З'явилася б вона тут, якби не були її батьки знамениті і багаті? Подивіться на мінливий світ навколо, перестаньте просувати те, що давно застаріло", "Так багато талановитих моделей без знаменитих родичів намагаються пробитися в цьому бізнесі, але Кайі все дається без зусиль"," Та в неї нуль харизми!", — обурюються фоловери.

Кайю Гербер звинуватили у використанні зв'язків матері - фото 2

Сама Кайя Гербер не стала вступати в суперечку з хейтерами. Вона розмістила обкладинку і на своїй сторінці, залишивши захоплений підпис про те, як вона пишається цим досягненням. Її привітали Емілі Ратажковскі, Джіджі Хадід і навіть Наомі Кемпбелл.

Як повідомляли раніше сексуальна 50-річна супермодель Наомі Кемпбелл вперше стала матір'ю. Перше фото дитини вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм. Стать дитини супермодель поки не розкрила. На знімку зображені ніжки новонародженого немовляти в руках моделі. "Прекрасне, маленьке благословення вибрало мене своєю мамою, і для мене велика честь, що ця крихітна душа з'явилася в моєму житті. У мене немає слів, щоб описати всі те життя, яким я поділюся з моїм ангелом. Ні любові більшої, ніж ця", — написала Наомі під фотографією.

З поповненням в сім'ї Наомі привітали Марк Джейкобс, Ріккардо Тиші та Донателла Версаче, головний редактор британського Vogue Едвард Еннінфулл, актриси Зої Салдана і Софі Тернер, співачка Рита Ора, моделі Єва Герцигова, Хелена Крістенсен, Адут Акеч і багато інших.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини