Головна Новини Зірки шоу бізнес Кім Кардаш'ян сходила на побачення з коміком Пітом Девідсоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардаш'ян сходила на побачення з коміком Пітом Девідсоном

Зазначається, що вчора Кім та Піт спільно провели вечір у приватному клубі Мангеттена "Zero Bond"

4 листопада 2021, 22:43
Поділіться публікацією:

Модель та бізнесвумен Кім Кардаш'ян сходила на побачення з коміком Пітом Девідсоном. Зірок уже не вперше бачать разом. Про це повідомляє американське видання Page Six. Зазначається, що вчора Кім та Піт спільно провели вечір у приватному клубі Мангеттена "Zero Bond". Комік прибув на місце зустрічі першим, Кім приїхала згодом до компанії своїх друзів. Інсайдер видання, який працює в ресторані клубу "Zero Bond", повідомив, що вони вже не вперше разом вечеряють, але поводяться не як пара.

Кім Кардаш'ян сходила на побачення з коміком Пітом Девідсоном

Кім Кардаш'ян - фото з відкритих джерел


Інше джерело повідомило, що Кардаш'ян не любить надто довго проводити час без своїх дітей, тому незабаром повернулася додому до Лос-Анджелесу. До цього Кардашьян та Девідсон удвох розважалися на американських гірках у парку розваг у Буена-Парк, штат Каліфорнія. Кім та Піт трималися за руки. Цікаво, що Кардашьян та Девідсон також удвох прийшли на шоу Saturday Night Live, де перетворилися на Жасмін та Аладдіна і навіть поцілувалися. Піт Девідсон та Кім Кардаш'ян мають безліч спільних друзів. Комік – близький друг Тревіса Баркера – нареченого Кортні Кардаш'ян. Вони часто зустрічаються великою компанією.


Нагадаємо, модель та впливова особистість Луана Сандієн сказала, що її надихнули такі люди, як Кім Кардаш'ян та модель Емілі Ратаковські, з трендом бікіні "китовий хвіст", який візуально збільшує сідниці. Її слова наводить Daily Star. Всі ми хочемо добре виглядати в купальних костюмах біля басейну, і одна модель стверджує, що знайшла формулу, щоб найкраще виглядати у бікіні. Вона помітила, якщо надіти трусики бікіні у формі літери "V", що нагадують хвіст кита, коли ссавець пірнає, то п'ята точка збільшується вдвічі. Луана каже, що "дивовижна" тенденція створює враження більшої попки та меншої талії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини