Головна Новини Зірки шоу бізнес Кім Кардаш'ян стала мільярдеркою
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардаш'ян стала мільярдеркою

The World's Billionaires - щорічний рейтинг мільярдерів, який щовесни публікує діловий журнал Forbes

7 квітня 2021, 03:45
Поділіться публікацією:

В результаті вигідної угоди Кім Кардаш'ян розбагатіла на 220 мільйонів і заробила свій перший мільярд доларів. Таким чином Кім Кардаш'ян увійшла в список найбагатших людей планети, потрапивши в рейтинг The World's Billionaire за версією Forbes.

Кім Кардаш'ян стала мільярдеркою

Кім Кардашьян (фото з відкритих джерел)

Це стало можливо завдяки тому, що Кім продала 20% свого бренду KKW Beauty компанії Coty за 200 з гаком мільйонів доларів, в результаті чого вартість її бренду і склала мільярд доларів. За даними аналітиків, в листопаді 2020 року статок суперзірки становив 780 мільйонів доларів.

Крім цього, Кім володіє компанією з виробництва коректує одягу Skims — Кім володіє контрольним пакетом акцій компанії.

Також величезний дохід Кардаш'ян приносить один з найбільш популярних у світі блогів в Instagram, де у неї 213,5 млн підписників.

Нагадаємо, в Лос-Анджелесі Кім Кардаш'ян Уест офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком Каньє Уеста, повідомляє Bloomberg з посиланням на закриті джерела. Заява про розлучення зареєстровано у Вищому суді Лос-Анджелеса. У публічному доступі запис про подачу документів з'явиться не відразу. Американська модель прожила в шлюбі з репером 6 з половиною років, у них четверо маленьких дітей: Норт, Сент, Чикаго і Псалом. Зоряна пара одружилася в Італії в замку "Відродження" у Флоренції у 2014 році. Для Кардаш'ян це був вже третій шлюб, а для Уеста — перший. Тоді їй було 40 років, а йому 43. Зустрічатися вони почали у 2012 році, а вже через рік народився їх спільна дитина. Через деякий час музикант зробив романтичну пропозицію на величезному екрані, розташованому на порожній набережній Сан-Франциско Джайентс. Про те, що зірки мають намір розлучитися, інформація з'явилася ще восени і весь цей час пара підігрівала інтерес своїх шанувальників різними чутками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини