Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян розповіла, що вбивало її самооцінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян розповіла, що вбивало її самооцінку

Американська зірка Кім Кардашьян відверто розповіла, чому перша вагітність сильно вдарила по її самооцінці

16 серпня 2021, 23:55 comments1312
Поділіться публікацією:

40-річна голлівудська знаменитість Кім Кардашьян звикла радувати фанатів сміливими і яскравими образами, на яких демонструє свою красу, сексуальність і впевненість в собі. Але як виявилося, кілька років тому американська зірка зіткнулася з серйозними проблемами й страждала заниженою самооцінкою.

Кім Кардашьян розповіла, що вбивало її самооцінку

Кім Кардашьян (фото з відкритих джерел)

У подкасті We Are Supported By Кім Кардашьян розповіла, що у 2013 році, коли вона була вагітна первістком, вважала себе некрасивою і ненавиділа свій стан і зміни у фігурі.

"Я ненавиділа те, що відчувала. Ненавиділа то, як я виглядала. Я бачила свою маму і сестру вагітними, і вони виглядали так мило. Але зі мною було інакше ", — прокоментувала знаменитість.

На самооцінку Кім також вплинули обкладинки зарубіжних ЗМІ, де постійно обговорювали й висміювали її зовнішність, через те, що під час вагітності вона поправилась на 31 кілограм. Кім зізналася, що це вбивало її впевненість в собі, вона сиділа вдома і плакала.

Американська зірка також розповіла, що після пологів соромилася ходити в спортзал, щоб в пресі не обговорювали, як вона намагається скинути зайву вагу. Кім довелося займатися в гаражі її матері. І ця вся ситуація дуже змінила її й відбила бажання ділитися чимось особистим в соціальних мережах.

Нагадаємо, що 40-річна світська левиця Кім Кардашьян потрапила в неприємну ситуацію через свій косметологічний бренд і тепер на неї погрожують подати до суду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська зірка Кім Кардашьян знову шокувала своїх фанатів. Популярна модель опублікувала своє фото 20-річної давності на своїй сторінці в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини