Головна Новини Зірки шоу бізнес Кіркоров образився на Зеленського: розповідаємо чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіркоров образився на Зеленського: розповідаємо чому

Раніше Філіп Кіркоров та Володимир Зеленський були друзями

20 січня 2021, 20:20 comments1267
Поділіться публікацією:

Російський співак Філіп Кіркоров заявив, що тримає глибоку образу на Володимира Зеленського. Про це він розповів в інтерв'ю виданню МК.

Кіркоров образився на Зеленського: розповідаємо чому

Філіп Кіркоров пожалівся на Володимира Зеленського - чому. Фото: vladtime.ru

Вся річ у тому, що російський артист та теперішній президент України були друзями та нерідко ділили одну сцену. Проте, коли у Кіркорова виникли проблеми та йому заборонили в'їзду на територію України, Зеленський не допоміг та не вплинув на заборону.

Співак не розуміє або вдає, що не розуміє, чому йому заборонили виступати в Україні. До того ж Кіркоров додає, що має звання народного артиста України, яке надав йому колишній президент Віктор Ющенко.

Проте нагадаємо, що Філіп Кіркоров раніше відвідував з концертами окупований Крим, через що потрапив до бази "миротворця".

Нагадаємо, що російському співаку Філіпу Кіркорову на п'ять років заборонили в'їзд до Литви через підтримку окупації Росією Криму. Співак вирішив оскаржити це рішення в суді.

Його інтереси буде представляти адвокат Олександр Добровінський, який, як і його клієнт вважає, що "культура, мистецтво, спорт і любов повинні бути поза політикою".

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше розповіла, як глава держави Володимир Зеленський допоміг їй просунутися по кар'єрних сходах. Саме він порекомендував знімальній групі програми "Орел і решка" звернути увагу на Лесю. Відомо, що до початку блискучої телевізійної кар'єри Нікітюк кілька разів знімалася в епізодах "Розсміши коміка". На той момент Зеленський був суддею розважального шоу. Як віддячила Зеленському Нікітюк, читайте в нашому матеріалі.

Також рекомендуємо прочитати, за що фанати розкритикували Ані Лорак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини