Головна Новини Зірки шоу бізнес Колишня кохана французького футболіста розбурхала мережу сексуальними знімками
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня кохана французького футболіста розбурхала мережу сексуальними знімками

Так, модель позувала у відвертій корсеті, бікіні і панчохах

12 вересня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

Спокуслива американська модель Наталі Баруліч розбурхала своїх передплатників серією сексуальних фото. Від таких кадрів серце починає битися частіше. Наталі Баруліч, раніше зустрічалася з лідером збірної Бразилії Неймар, опублікувала в Instagram знімки, на яких з'явилася в розкішному нижньому білизні.

Колишня кохана французького футболіста розбурхала мережу сексуальними знімками

Наталі Баруліч - фото з відкритих джерел

Колишня кохана французького футболіста розбурхала мережу сексуальними знімками - фото 2

Так, модель позувала у відвертому корсеті, бікіні і панчохах. Такий пікантний образ вигідно підкреслив всю красу ідеального тіла Наталі. Інтимності фотосесії додають томний погляд красуні і приглушене освітлення в кімнаті.

"Що ви думаєте про кохання?" — філософськи підписала серію фото Баруліч.


Колишня кохана французького футболіста розбурхала мережу сексуальними знімками - фото 3

Нагадаємо, канадско-китайський репер, модель і актор Kris Wu (Кріс Ву) опинився в центрі гучного секс-скандалу. Його фанатка звинувачує Ву в зґвалтуванні. Про це пише американський журнал The Hollywood Reporter. 19-річна Ду Мейчжу, яка була прихильницею творчості Кріса, заявила про те, що двома роками раніше артист запросив її в свій будинок нібито для прослуховування. Як гостинний господар Ву запропонував дівчині різні частування і випивку. Далі, за її словами, вона втратила свідомість після випитого алкоголю, а Кріс скористався її безпорадним станом і зґвалтував. Потерпіла дала інтерв'ю одному з китайських сайтів, де розповіла, що вона — не єдина жертва репера. Щонайменше таких дівчат, які прийшли нібито на прослуховування, вісім. З них дві — неповнолітні. Секс-скандал відбився на кар'єрі Кріса Ву. Через галасу і чуток про зґвалтування з ним розірвали контракти кілька світових брендів: Louis Vuitton, Bulgari і Porsche.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини