Головна Новини Зірки шоу бізнес Король російського шансону після візитів до Криму зібрався до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Король російського шансону після візитів до Криму зібрався до Києва

Прикордонники готові зустрічати Михайла Шуфутинського в Україні

22 листопада 2021, 15:48
Поділіться публікацією:

Українські прикордонники мають інформацію про те, що відомий російський співак Михайло Шуфутинський зібрався з концертом до Києва. При цьому співак раніше відвідував окупований Крим. З огляду на цю інформацію українські прикордонники готові вживати всіх заходів, прописаних у законодавстві. Як передає видання "Коментарі", про це речник ДПСУ Андрій Демченко розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Король російського шансону після візитів до Криму зібрався до Києва

Михайло Шуфутинський. Фото: з відкритих джерел

Шуфутинський хоче дати концерт у Києві, виступивши у столичному Палаці спорту 8 березня 2022 року. Аби потрапити на концерт Михайла Шуфутинського, потрібно буде викласти від 590 до 6 тисяч гривень. Інформація про концертну програму короля російського шансону є на сайті concert.ua.

Прикордонники повідомляють, якщо Михайло Шуфутинський не передумає і таки приїде в Україну, то його зустрінуть, як годиться. Андрій Демченко зазначив, що прикордонники щодня збирають інформацію про тих людей, які незаконно відвідували окуповані Росією території. За словами Демченка, якщо хтось із таких людей зібрався відвідати Україну, то щодо такої людини проводиться ретельна перевірка. Якщо факти про незаконне переміщення анексованого Криму підтверджуються, то такій людині відмовляється у в'їзді до України. Що ж до Михайла Шуфутинського, то щодо нього є достатньо інформації у відкритому доступі про те, що він у незаконний спосіб відвідував Крим, порушуючи закони України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — співачка Ані Лорак вперше за 7 років розповіла, чому відмовилася від концертів в Україні, обравши Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини