Головна Новини Зірки шоу бізнес 51-річна Кетрін Зета-Джонс позувала в сексуальному бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

51-річна Кетрін Зета-Джонс позувала в сексуальному бікіні

Раніше Зета-Джонс розповіла, як їй вдається залишатися у формі

28 липня 2021, 22:13
Поділіться публікацією:

Відома британська актриса Кетрін Зета-Джонс захопила своєю фізичною підготовкою. У свої 51 красуня виглядає просто приголомшливо. 51-річна кінозірка опублікувала в соціальній мережі Інстаграм чорно-біле фото, на якому позувала в купальнику і ефектному капелюсі.

51-річна Кетрін Зета-Джонс позувала в сексуальному бікіні

Кетрін Зета-Джонс (фото з відкритих джерел)

Користувачі були ошелешені публікацією кумира. У коментарях фани відзначили, що Кетрін в прекрасній формі. "Красуня", "Чудова фігура", "Виглядаєш приголомшливо!", "Давно не було фото в бікіні", "Ефективна жінка", "Вау", — пишуть в мережі.

Раніше Зета-Джонс розповіла, як їй вдається залишатися у формі. Актриса зізналася, що дотримується збалансованої дієти, але не відмовляє собі в десертах. А ось від алкогольних напоїв зірка повністю відмовилася багато років тому. А ще красуня показувала відео, як займається йогою. У ролику зірка "Пастки" постала в чорному суцільному купальнику.

Нагадаємо, Кетрін Зета-Джонс розповіла про те, як їм з Майклом Дугласом вдалося прожити в щасливому шлюбі вже 20 років. Знаменитість зазначила, що у них з чоловіком різниця у віці 25 років, але це не завадило їм побудувати міцну сім'ю. Кетрін Зета-Джонс каже, що кожні відносини переживають певні злети і падіння, але важливо підтримувати їх за допомогою поваги і любові. Також не можна втрачати почуття гумору. "Ми ніколи не втрачали почуття гумору, а також завжди насолоджувалися компанією один одного ... Ми з чоловіком проводили багато часу разом, тому що у нас немає роботи, яка починається о 9 ранку і закінчується о 5 вечора, як у багатьох пар. Ми або повністю працюємо, або відпочиваємо ", — підкреслила голлівудська актриса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини