Головна Новини Зірки шоу бізнес 63-річна Шерон Стоун показала підтягнуту фігуру в сексуальному бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

63-річна Шерон Стоун показала підтягнуту фігуру в сексуальному бікіні

Шерон Стоун підписала фотографію короткою фразою "Щасливе літо"

29 червня 2021, 02:18 comments1070
Поділіться публікацією:

Голлівудська актриса Шерон Стоун вразила своїх шанувальників спокусливим річним фото. Зірка кіно опублікувала знімок, на якому показала підтягнуту фігуру в купальнику.

63-річна Шерон Стоун показала підтягнуту фігуру в сексуальному бікіні

Шерон Стоун (фото з відкритих джерел)

Так, 63-річна актриса Шерон Стоун показала своїм передплатникам у соціальній мережі Instagram, як проходить її літо. Зірка Голлівуду опублікувала знімок, на якому вона постала в жовтому бікіні. При цьому актриса підняла руки над головою і посміхається в камеру. Таке вбрання підкреслив підтягнуту фігуру Стоун.

Шерон підписала фотографію короткою фразою "Щасливе літо". А в коментарях користувачі не обділили увагою і її пса, якого можна помітити на задньому тлі.

Нагадаємо, Шерон Стоун днями випустила свою автобіографічну книгу, в якій розкрила шокуючі подробиці свого особистого життя. Знаменитість зізналася, що в 18-річному віці в таємниці від всіх зробила аборт. Зірка фільму "Основний інстинкт" поділилася, що завагітніла, коли вчилася в коледжі, від хлопця, який був у неї першим. Вона не розповіла про це ні друзям, ні близьким, а поїхала самостійно робити аборт в клініку, розташовану в штаті Огайо. "Це був секрет, і мені не було кому його розповісти. Я сиділа у своїй кімнаті і декілька днів стікала кров'ю. Я була ослаблена і налякана", — підкреслила актриса.

Після того, що сталося, за словами Шерон, вона зібрала закривавлені простирадла і одяг і спалила все це в бачку біля свого коледжу, а потім повернулася до навчання. Голлівудська актриса зізналася, що пережила сильний біль, а все тому, що була сексуально недосвідченої і не знала, що може завагітніти. Хоча на той час у неї в місті вже був центр планування сім'ї, в який можна було звернутися за консультацією або отримати контрацептиви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини