Головна Новини Зірки персона «Я стікала кров'ю»: голлівудська акторка зробила таємний аборт
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я стікала кров'ю»: голлівудська акторка зробила таємний аборт

Акторка завагітніла від свого першого хлопця

1 квітня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

63-річна голлівудська акторка Шерон Стоун днями випустила свою автобіографічну книгу, в якій розкрила приголомшливі подробиці свого особистого життя. Знаменитість зізналася, що у 18-річному віці таємно від усіх зробила аборт.

«Я стікала кров'ю»: голлівудська акторка зробила таємний аборт

Шерон Стоун (фото з відкритих джерел)

Зірка фільму "Основний інстинкт" розповіла, що завагітніла, коли навчалася в коледжі, від хлопця, який був у неї першим. Вона не поділилася цим ані з друзями, ані з близькими, а поїхала самостійно робити аборт у клініку, розташовану в штаті Огайо.

"Це був секрет, і мені не було кому про все розповісти. Я сиділа у своїй кімнаті й кілька днів стікала кров'ю. Я була ослаблена і налякана", — поділилася акторка.

Після того, що сталося, за словами Шерон, вона зібрала закривавлені простирадла та одяг і спалила все це в контейнері біля свого коледжу, а потім повернулася до навчання.

Голлівудська акторка зізналася, що пережила сильний біль, а все тому, що була сексуально недосвідченою й не знала, що може завагітніти. Хоча на той час у неї в місті вже був центр планування сім'ї, до якого можна було звернутися за консультацією або отримати контрацептиви.

Зазначимо, що після аборту, зробленого в юному віці, зірка "Основного інстинкту" так і не змогла самостійно виносити та народити дитину. У Шерон Стоун було три викидні. Але в неї є троє дітей, яких вона усиновила.

Нагадаємо, раніше голлівудська акторка Шерон Стоун зізналася, що в дитинстві піддавалася сексуальному насильству з боку рідного дідуся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у своїй автобіографічній книзі "The Beauty of Living Twice" Шерон Стоун розповіла, як пластичний хірург збільшив їй груди без її згоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини