Головна Новини Зірки шоу бізнес Ледь говорить і ліва нога погано працює: як почуває себе побитий танцюрист з балету Дорофеєвої
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледь говорить і ліва нога погано працює: як почуває себе побитий танцюрист з балету Дорофеєвої

Женя ледь говорить і ще слабкий, але він намагається вставати і сидіти

18 серпня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Стан танцівника з балету співачки Надії Дорофєєвої Євгена Гончаренко, якого на початку серпня до втрати свідомості побив колишній співробітник УДО, після коми тривалістю два тижні, почав повільно приходити в норму. Зараз хлопця з реанімації перевели в просту палату. Про це розповів вітчим Жені В'ячеслав. За його словами, Женя почав говорити, у нього це навряд виходить, ще занадто слабкий після травми, але він намагається вставати, сидіти і поступово рухатися, пише ТСН.

Ледь говорить і ліва нога погано працює: як почуває себе побитий танцюрист з балету Дорофеєвої

Євген Гончаренко з балету Дорофєєвої. Фото: Іnstagram

"Попередньо, чогось страшного немає. Звичайно, рухова функція у нього порушена, ліва нога погано працює і праве око болить і не відкривається. Лікарі поки оглядають Женю. В цілому, все набагато краще, ніж могло бути. Ми сподіваємося на його повне одужання ", — сказав В'ячеслав.

Також стало відомо, що хлопець пам'ятає той нещасливий день і розповідає, що сталося перед тим, як його жорстоко побили.

"Женя пам'ятає, що був з друзями, і якийсь невідомий перехожий з незрозумілої причини до нього прив'язався і вдарив", — розповів вітчим Євгенія.

Зараз рідні побитого хлопця призупинили збір коштів на його лікування, який оголосили на початку серпня.

Варто нагадати, що в Києві на початку серпня жорстоко побили хлопця. Згодом нападника вдалося затримати — ним виявився 28-річний працівник Управління державної охорони України. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 КК України, тобто нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", з коми вийшов побитий танцівник з балету Дорофеєвої . Радісну новину повідомила зірка Надя Дорофєєва. За словами зірки, мама хлопця Ірина Гончаренко повідомила.

Нагадаємо, що популярна артистка Надія Дорофєєва опублікувала в соціальній мережі свою дитячу фотографію . Вона позує в кофтині зеленого кольору, а її світло-русяве волосся прикрашає вінок з жовтих квіточок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини