Головна Новини Зірки шоу бізнес З коми вийшов побитий танцівник із балету Дорофеєвої
commentss НОВИНИ Всі новини

З коми вийшов побитий танцівник із балету Дорофеєвої

Про це повідомила Надя Дорофєєва та матір побитого хлопця

16 серпня 2021, 13:20 comments1098
Поділіться публікацією:

Танцівник з балету співачки Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко, якого на початку серпня жорстоко побив колишній співробітник УДО, вийшов із коми. Радісну новину повідомила відома українська співачка Надя Дорофєєва. За словами зірки, матір хлопця Ірина Гончаренко повідомила про це на своїй сторінці в Facebook: "Прокинувся Женя. Рухаємося далі".

З коми вийшов побитий танцівник із балету Дорофеєвої

Євген Гончаренко з балету Дорофєєвої. Фото: Іnstagram

"Друзі! Тільки говорила з мамою Жені. Женя сьогодні прокинувся!" — повідомила артистка.

Варто нагадати, що в Києві на початку серпня жорстоко побили хлопця, який є танцівником знаменитості Наді Дорофєєвої. Потерпілого ввели у медикаментозний сон. У соцмережах Надя повідомила, що хлопець разом із друзями вийшов з гей-клубу. Несподівано невідомий спочатку штовхнув, а після ударив танцівника об паркан.
З коми вийшов побитий танцівник із балету Дорофеєвої - фото 2

Згодом нападника затримали — ним виявився 28-річний працівник Управління державної охорони України. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 КК України, тобто завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Надя Дорофєєва "злила" в мережу фрагмент нової пісні.

Нагадаємо, що популярна артистка Надія Дорофєєва опублікувала в соціальній мережі свою дитячу фотографію. Вона позує у кофтині зеленого кольору, а її світло-русяве волосся прикрашає вінок із жовтих квіточок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Надія Дорофєєва виступила в шоу "Жіночий квартал" і для виступу вибрала чорне блискуче мініплаття з вирізом на животі, які підкреслювало її фігуру. Наряд належить бренду LALLIER і коштує близько 12 тисяч гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

19 серпня 2021, 05:07

А шо там отой підорок із УДО, який побив цього хлопця, як йому там в СІЗО - солодко, його там "полюбляють" інші ув'язнені? Нехай щастить!


Новини