Головна Новини Зірки шоу бізнес Легендарна АВВА повертається: шведська група готується до випуску альбому
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарна АВВА повертається: шведська група готується до випуску альбому

Квартету АВВА довелося скасувати світове турне через карантин

22 липня 2020, 21:22 comments2580
Поділіться публікацією:

Прославлена в 70-х шведська музична група АВВА готується до випуску нових хітів, який відбудеться в 2021 році. Про це повідомляє агентство DailyMail.

Легендарна АВВА повертається: шведська група готується до випуску альбому

Видання зазначає, що квартет збирався вирушити у світове турне, але пандемія коронавірусу порушила ці плани і тепер мова йде тільки про презентацію п'яти пісень.

Про нових треках відомо, що один з них називається I Still Have Faith In You, інший — don't Shut Me Down. Одна пісня буде танцювальної, інша — баладою.

Зазначимо, що група АВВА анонсувала випуск двох нових пісень в 2018 році, після 35-річної перерви.

Шведський поп-квартет ABBA (Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад) була заснована в 1972 році і проіснував 10 років. Музиканти за цей час встигли виграти Євробачення-1974 і записати велику кількість хітів, які зараз є класикою поп-музики.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Мадонна розповіла, як була оштрафована в Росії на 1 млн дол за те, що публічно виступила за права ЛГБТ-спільноти.

“Я тут, щоб сказати, що ЛГБТ спільнота, як тут, так і по всьому світу, мають однакові права на гідне звернення, повага, терпимість, співчуття і любов. Ви згодні?", — заявила тоді Мадонна зі сцени, що викликало справжній фурор і ЗМІ довго обговорювали це скандальний виступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини