Головна Новини Зірки шоу бізнес Легендарна зустріч: Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Легендарна зустріч: Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера (ФОТО)

Переможці пісенного конкурсу "Євробачення-2022" український гурт Kalush Orchestra зустрівся з легендарним актором Арнольдом Шварценеггером у Лос-Анджелесі.

1 листопада 2022, 20:09
Поділіться публікацією:

Відомий український гурт Kalush Orchestra, який є сайд-проектом реп-групи Kalush, під час свого гастрольного туру Північною Америкою, особисто зустрівся з відомим голлівудським актором, культуристом, політичним діячем та підприємцем Арнольдом Шварценеггером.

Легендарна зустріч: Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера (ФОТО)

Kalush Orchestra зустрілися з Арнольдом Шварценеггером/ Фото: instagram.com/schwarzenegger

Про це стало відомо із численних публікацій у соціальних мережах як Арні, так і учасників колективу.

Як виявилося, Шварценеггер запросив українських виконавців до себе додому та зустрів їх зі своїм домашнім віслюком. Знаменитості поговорили про поточну ситуацію в нашій країні та подякували Арнольду за підтримку українців з перших днів повномасштабної війни.

На Instagram-сторінці KALUSH наголошується, що виконавці вірять у посилення зарубіжної підтримки. Також учасники колективу зізналися, що отримали від зустрічі з Арні безліч позитивних емоцій, адже вони "можна сказати, виросли на його фільмах".

Легендарна зустріч: Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера (ФОТО) - фото 2

Відомо, що гурт, після гастролей у США, готується вирушити з концертами до Європи. Крім цього, Kalush Orchestra у Лос-Анджелесі зняли свій новий кліп, який має вийти досить атмосферним.

Сам же Арнольд Шваргенеггер зазначив, що Kalush Orchestra "надихають його", а зустріч із ними пройшла просто "фантастично".

Цікаво, що на світлинах видно, як легендарний актор із задоволенням приміряє одну з візитівок групи — рожеву панаму з написом "KALUSH".

Спільні світлини знаменитостей набрали велику кількість лайків та сотні коментарів, у яких фанати дякують своїм кумирам за підтримку українського народу та бажають їм творчих успіхів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що роль Геральта в серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор. Ця новина обурила фанатів всесвіту Відьмака та викликала величезну кількість суперечок.

Легендарна зустріч: Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини