Головна Новини Зірки шоу бізнес Леонардо Ді Капріо знайшов нову дівчину - це українка
commentss НОВИНИ Всі новини

Леонардо Ді Капріо знайшов нову дівчину - це українка

У американського актора нова можлива дівчина, нею виявилась 22-річна українка.

2 вересня 2022, 10:40 comments8340
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Леонардо ді Капріо нещодавно розірвав свої відносини з Камілою Морроне, але вже компанію 47-річному актору складає українська модель Марія Берегова. Цікаво, що вона всього на три роки молодша за свою попередницю.

Леонардо Ді Капріо знайшов нову дівчину - це українка

Леонардо Ді Капріо знайшов нову дівчину - це українка. Фото з відкритих джерел

Леонардо Ді Капріо зустрічався з Морроне з 2018 року, хоча насправді він був знайомий з нею набагато раніше, коли їй було лише 12 років. Дівчину з ді Капріо познайомив Аль Пачіно, який є партнером її матері Лусіли Сола. Вони підтримували зв’язок, а коли Каміла виросла, а Лео залишився самотнім, між ними зав’язались стосунки. Говорили, що їх поєднало справжнє кохання, і актор ще ніколи не був таким закоханим. За словами оточення, він подумував про одруження та народження дітей. Тепер він нібито змінив свої плани, оскільки Камілі виповнилося 25. Кажуть, Леонардо Ді Капріо кидає дівчат, щойно їм виповнюється 25 років.

Новій ймовірній дівчині Лео Марії Береговій — 22 роки. Пара була сфотографована разом, хоча й на безпечній відстані, під час поїздки до Сан-Тропе. Більшість часу вони проводили на яхті актора, де Берегова позувала для фото.

Ді Капріо ніколи не коментував своє любовне життя, тому важко чекати від нього пояснень, ким для нього є ця темноволоса українка. Леонардо також не скаже, чому і коли прийняв рішення покинути Камілу.

Як повідомляє Daily Mail, 22-річна дівчина знову носить своє дівоче прізвище після розлучення з онуком Масуда Абделхафида — онука "правої руки" Муамарра Каддафі. Хоча в молодій жінці тече українська кров, батьки виховували її у Швейцарії, де вона навчалася в ексклюзивній школі. Зараз Марія живе у Лондоні, вивчає фармацевтику, щоб взяти на себе сімейний бізнес. За нею в Instagram стежать понад 45 000 користувачів, які можуть спостерігати за її розкішним життям.

Раніше, портал "Коментарі" писав про розставання ді Капріо з Камілою Морроне.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини