Головна Новини Зірки шоу бізнес Леся Нікітюк вперше розповіла, які в неї стосунки з Сергієм Притулою
commentss НОВИНИ Всі новини

Леся Нікітюк вперше розповіла, які в неї стосунки з Сергієм Притулою

Ведучі «Хто зверху?» постійно змагаються і підколюють один одного в кадрі

30 вересня 2020, 13:55 comments2374
Поділіться публікацією:

Леся Никитюк разом з Сергієм Притулою веде розважальне шоу "Хто зверху?" на Новому каналі. Під час програми можна часто спостерігати, як вони жартують і підколюють один одного. Але, як виявилося, в реальному житті знаменитості майже не сваряться, пише видання lux.

Леся Нікітюк вперше розповіла, які в неї стосунки з Сергієм Притулою

Леся Нікітюк и Сергій Притула. Фото: lux

Як не крути, а час від часу відбуваються несподівані казуси. Леся Нікітюк розповіла, як одного разу образила Сергія, але вийшло це зовсім випадково. Вона згадала, як на одній з програм учасник почав не дуже добре себе вести. І поки Леся в перерві захотіла прямо сказати про це гостю, Притула вирішив, що мова йде саме про нього. Ведучий образився, і сказав, що не вийде зі своєї гримерки, тому що така поведінка Лесі сильно його зачепила. Звичайно, потім цей конфлікт вдалося вирішити, але ведуча зрозуміла, що колега її дуже цінує.

"Звичайно, коли я все пояснила, конфлікт був вирішений, але в той момент зрозуміла, що Притула мене цінує. Якщо на людину ображаються, значить, вона небайдужа", — каже Нікітюк.

Сергій Притула є не тільки ведучим шоу "Хто зверху?", але ще й креативним продюсером. Він поділився, що вони з Лесею ведуть програму абсолютно на рівних умовах. Тільки іноді комік може підказати своїй колезі, якщо потрібно щось не забути або приділити чомусь особливу увагу.

"При роботі на знімальному майданчику ми працюємо абсолютно рівними капітанами-ведучими. Просто час від часу можу сказати: "Леся, будь ласка, не забудь про це і це". Але в вказівному тоні — це, скоріше, рекомендаційна історія", — поділився Притула.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "На концерт прийшло 12 глядачів": Сергій Притула згадав, яким був шлях до слави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини