Головна Новини Зірки шоу бізнес Леся Никитюк здивувала шкільним фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Леся Никитюк здивувала шкільним фото

Леся Никитюк позувала на камеру у світлому джинсовому піджаку та намисті з дерева

8 квітня 2021, 04:00 comments1763
Поділіться публікацією:

Телеведуча Леся Никитюк, яка змінила нещодавно зачіску, не втомлюється дивувати своїх шанувальників. На своїй сторінці в Instagram вона показала, як виглядала в дев'ятому класі. Тоді у Лесі була чубчик і світле, злегка хвилясте волосся, скромний макіяж.

Леся Никитюк здивувала шкільним фото

Леся Никитюк (фото з відкритих джерел)

"9-класниця Лесюшка говорить всім привіт. Мила, скромна, наївна дівчинка. Не те, що зараз. Дерев'яне намисто", — з гумором підписала Леся своє фото.

Передплатники Никитюк, в тому числі і її зіркові друзі, в коментарях дивуються, залишають компліменти і відзначають, що Леся зараз виглядає зовсім інакше. Помічають, що у неї змінилася форма носа.

Нагадаємо, популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, який діагноз їй поставили лікарі, коли їй було 22 роки. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах вона написала, що отримала вирок: навряд чи вона зможе мати дітей. У той час у неї був важкий робочий графік: в добу Маша спала по 3-4 години. Відсутність будь-якого циклу призвело до того, що лікарі попередили її про серйозну небезпеку. "Мені було 22. На той час я вже три роки, як вела ранкове шоу. Три роки, як вставала о 4:30 ранку, закінчувала університет і спала по 3-4 години на добу. Мій цикл повністю зник на півтора року від такого ритму життя. Я набрала свої перші 10 кг. І отримала вирок, що навряд чи коли-небудь завагітнію", — йдеться в повідомленні.

Леся Никитюк здивувала шкільним фото - фото 2


На щастя, діагноз виявився помилковим і зараз у телеведучої з її чоловіком є двоє прекрасних дітей — 16-річна дочка Нана і 6-річний син Олександр. Додамо, що раніше Маша Єфросиніна розплакалася на очах у шанувальників через дочку. Відомо, що дівчинка полетіла вчитися в Канаду, а телеведучої дуже важко переживати розлуку з нею, тому вона не змогла стриматися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини