Головна Новини Зірки шоу бізнес Лобода зізналася, що перебралася з РФ до Європи і відчуває себе там щасливою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лобода зізналася, що перебралася з РФ до Європи і відчуває себе там щасливою

Світлана Лобода зізналася, що вже два роки не живе в Росії

8 серпня 2021, 14:52
Поділіться публікацією:

Популярна співачка вже два роки як змінила свою прописку і більше не живе в Росії. Тепер її будинок знаходиться на узбережжі моря в одній з країн Європи. Причому Лобода перебралася в Європу не сама, а з усією родиною. В якій саме країні тепер її дім, співачка не розповіла. Як інформують "Коментарі", своїм зізнанням виконавиця поділилася у програмі "Ранок з Україною".

Лобода зізналася, що перебралася з РФ до Європи і відчуває себе там щасливою

Світлана Лобода. Фото: Viva.ua

За словами Світлани, тепер кожен день у неї починається з подяки за те, що є можливість жити серед такої краси, дихати морським повітрям і розуміти, що тебе оточують доброзичливі люди.

Співачка розповіла, що душею відпочиває на новому місці проживання, адже кругом люди, які не знають про її зіркову славу і роботу, сприймають її без будь-яких заслуг.

За словами Лободи, у неї є приємні зміни і в особистому житті, адже поруч коханий чоловік. Світлана зізналася, що думає про те, щоб вкотре стати матір'ю. Принаймні зараз вона живе мрією про те, щоб подарувати коханому чоловікові дитину.

"Мені, звичайно, дуже хотілося б ще хлопчика маленького. Нам не вистачає. У нас таке "жіноче" царство вдома: дуже багато бабусь, тіток, нянь", — зазначила Світлана Лобода.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Світлана Лобода перестала приховувати інформацію про те, що перебралася до Росії і з головою поринула в поп-життя Москви, беручи участь в проєктах і токшоу на телевізійних каналах. Тепер же співачка вирішила повернутися в Україну з концертом. Журналісти дізналися, скільки коштують квитки на концерт зірки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини