Головна Новини Зірки шоу бізнес Маколей Калкін зробив пропозицію мамі свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Маколей Калкін зробив пропозицію мамі свого сина

41-річний Маколей Калкін завжди старанно приховував особисте життя

27 січня 2022, 21:45
Поділіться публікацією:

Американський актор Маколей Калкін та його дівчина акторка Бренда Сонг побралися. Журналістам вдалося сфотографувати улюблену актора, на пальці якої красувався перстень із діамантом. Про це повідомляє видання People. 41-річний Маколей Калкін завжди старанно приховував особисте життя. Навіть вагітність обраниці актор не коментував. Пара у стосунках уже 4 роки.

Маколей Калкін зробив пропозицію мамі свого сина

Маколей Калкін (фото з відкритих джерел)

Минулого року у пари народився син, якого назвали Дакотою на честь загиблої сестри Маколея. Тепер з'ясувалося, що актор має намір одружитися. При цьому закохані дуже стримано прокоментували радісну новину. Крім того, деякі коментарі дали знайомі пари, які побажали зберегти анонімність. Вони запевнили, що справа поступово йде до весілля.

Нагадаємо, недавно група випустила новий рестарт трейлер комедії "Один вдома". Компанія Disney працює над продовженням легендарної стрічки. Отже, головний герой картини втомився відповідати своїм фанатам питанням, чому він не грає у фільмі. Саме тому Маколей Калкін зробив офіційну заяву. У своєму Twitter він написав, що бажає усій команді успіху.

Не секрет, що величезна армія фанатів та шанувальників "Один вдома" чекали на повернення Маколея Калкіна, але на жаль, актор не братиме участі у фільмі. Йому довелося зробити з цього приводу офіційну заяву, адже фанати постійно задають йому це питання в особистих повідомленнях. Тому актор попередив усіх, що він не грає жодної ролі у продовженні фільму, але бажає всій команді успіху. Дуже багато людей запитували його про це, тому вирішив зробити заяву, адже просто втомився всім відповідати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини