Головна Новини Зірки шоу бізнес MamaRika показала фігуру через тиждень після пологів
commentss НОВИНИ Всі новини

MamaRika показала фігуру через тиждень після пологів

Також артистка заявила, що постійно носить спеціальну коректувальну білизну

14 серпня 2021, 05:10
Поділіться публікацією:

Українська співачка MamaRika недавно розсекретила свою вагу після пологів і показала фігуру в білизні. Варто зазначити, що виглядає зірка казково. У Інстаграм артистка опублікувала пост, в якому показала два фото: за тиждень до пологів і через тиждень після. На знімку після народження сина вона позує в чорному комплекті білизни, з масивної металевим ланцюгом на шиї й із великими сережками-кільцями.

MamaRika показала фігуру через тиждень після пологів

MamaRika - фото з відкритих джерел

Також артистка заявила, що постійно носить спеціальну білизну для корекції. Крім цього, співачка розповіла, як вона повертається в форму після кесаревого розтину. Зірка підкреслила, що потрібно дотримуватися здорового харчування, постійно рухатися і носити післяпологовий бандаж.

"Коротше, полегшити собі життя в цей непростий період реально, а ще реально швидко влізти у свої улюблені джинси", — поділилася новоспечена мама.

Нагадаємо, 32-річна популярна артистка MamaRika поділилася з передплатниками радісною новиною — вона вперше стала матір'ю. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала зворушливу чорно-білу фотографію з приватного пологового будинку, на якій тримає на руках сина і цілує свого чоловіка. Виконавиця не стала показувати обличчя первістка і не розсекретила його імені. "Тепер ми офіційно найщасливіші", — так підписала свою публікацію MamaRika.

Шанувальники й друзі знаменитостей активно вітають їх із поповненням і бажають сім'ї всього якнайкращого: "Всіх благ вселенських новій людині й батькам", "Здоров'я малюкові й терпіння батькам", "Найкращі побажання!!! Зростайте здорові, бадьорі, щасливі", "Вітаємо!!! Щастя і здоров'я вам", — йдеться в коментарях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини