Головна Новини Зірки шоу бізнес Марго Роббі припиняє акторську кар'єру на невизначений термін
commentss НОВИНИ Всі новини

Марго Роббі припиняє акторську кар'єру на невизначений термін

Голлівудська зірка Марго Роббі заявила, що бере паузу в акторській кар’єрі.

15 січня 2024, 18:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Австралійська акторка та зірка фільмів "Загін самогубців" та "Вовк із Волл-стріт" Марго Роббі розповіла, що планує тимчасово припинити свою кар’єру у кіно після успіху у стрічці "Барбі". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на Daily Mail.

Марго Роббі припиняє акторську кар'єру на невизначений термін

Марго Роббі призупиняє акторську кар’єру. Фото з відкритих джерел

33-річна Марго Роббі пояснила своє рішення взяти паузу в акторській кар’єрі тим, що, ймовірно, глядачам набридло постійно бачити її на екранах, адже почалась справжня кіноманія після виходу фільму "Барбі".

"Я думаю, що зараз усім набридло бачити мене. Мені, напевно, слід на деякий час зникнути з екранів", — сказала Марго Роббі.

За словами акторки, вона ще не знає, чим буде займатись під час паузи, однак думає про можливість зняти власний фільм, як режисерка.

"Я дійсно хочу бути режисеркою. Останні сім років я відчувала, що хочу стати режисеркою", — сказала голлівудська зірка та додала, що постійно працювала над цим, тому заслужила право спробувати себе в режисурі.

За останні два роки Марго Роббі зіграла одразу у чотирьох фільмах: у 2022 році — "Амстердам" та "Вавилон", а у 2023 році — "Місто астероїдів" та "Барбі".

Зазначимо, що наступний фільм з Марго Роббі отримав назву "Одинадцять друзів Оушена". Це буде рімейк фільму 1960 року. Очікується, що компанію Марго Роббі по знімальному майданчику складе Раян Ґослінґ. Однак дата виходу фільму невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, про 10 найгірших фільмів 2023 року. Лідером стала стрічка про Вінні-Пуха.

Також "Коментарі" писали про популярну співачку, яка оголосила про завершення кар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини