Головна Новини Зірки шоу бізнес Популярна співачка оголосила про завершення кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна співачка оголосила про завершення кар'єри

Американська зірка заявила про кінець кар'єри після виходу останнього музичного альбому.

4 січня 2024, 15:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

31-річна американська співачка Селена Гомес заявила, що невдовзі закінчить свою музичну кар’єру. За її словами причиною цього стала втома та бажання зосередитись на акторській кар’єрі.

Популярна співачка оголосила про завершення кар'єри

Американська співачка Селена Гомес. Фото з відкритих джерел

Селена Гомес стала запрошеною зіркою у подкаст Smartless, де зізналась, що ніколи не відчувала, що музика це її покликання і вона буде в музичній індустрії працювати повний робочий день.

"Мені захочеться відпочити, тому що я втомилася", — сказала Гомес.

Співачка, яка з 2013 року випустила три студійні альбоми та отримала дві номінації на Греммі пояснила, що наступний її альбом може бути останній у музичній кар’єрі.

"Я справді відчуваю, що у мене є ще один альбом, але я, мабуть, вибрала б акторську гру", — повідомила Селена Гомес, однак не назвала точного року завершення кар'єри чи виходу музичного альбому.

Американська зірка розповіла, як випадково почала свою музичну кар’єру. Disney звернувся до неї після ролі у ситкомі "Чарівники з Вейверлі Плейс" в кінці 2000-х та запропонував заспівати кілька пісень.

"Я думала, що це буде весело, і я думала, що більше за все це буде хобі, яке мені справді сподобається. Я хотіла бути актрисою. Я ніколи не збиралася бути співачкою", — пояснила Селена Гомес та додала, що "хотіла б знайти щось, на чому б просто могла зупинитися".

Зазначимо, що Селена Гомес була залучена до таких фільмів, як "Ще одна історія про Попелюшку", "Ганна Монтана", "Діти шпигунів 3D: Кінець гри" та інші. Під час повномасштабного вторгнення Росії співачка підтримала українців пожертвою для допомоги Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про популярних зірок, яким у 2024 виповнюється 50 років.

Також "Коментарі" писали про відомого актора Пірса Броснана, якому загрожує в’язниця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини