Головна Новини Зірки шоу бізнес Міранда Керр розповіла про стосунки з Орландо Блумом після розлучення
commentss НОВИНИ Всі новини

Міранда Керр розповіла про стосунки з Орландо Блумом після розлучення

Як відомо, в шлюбі у пари народився син Флінн, зараз йому 10 років

20 серпня 2021, 03:34
Поділіться публікацією:

Супермодель Міранда Керр, колишня дружина голлівудського актора Орландо Блума, розповіла про те, які у них стосунки після розлучення. Про це вона розповіла в подкасті "Моменти з Кендіс Паркер" (Moments with Candace Parker). Після розлучення (шлюб тривав з 2010 по 2013 рік) Міранда Керр та Орландо Блум зуміли зберегти нормальні відносини, а з роками вони тільки покращилися. За словами супермоделі, сприяла цьому нова дружина актора — 36-річна співачка Кетті Перрі. Вона стала близькою подругою Міранди.

Міранда Керр розповіла про стосунки з Орландо Блумом після розлучення

Міранда Керр - фото з відкритих джерел

"Я люблю її. Я напевно люблю її більше, ніж батька Флінна (мова йде про їх спільне з Орландо Блумом сина, — ред.). Зараз Орландо для мене, як докучливий брат. Кеті допомагає мені з цим впоратися", — розповіла супермодель.

Як відомо, в шлюбі у пари народився син Флінн. Зараз йому 10 років. З ним прекрасно спілкуються не тільки біологічні мати і батько, але і Кетті Перрі. Супермодель зізналася, що завдяки теплим відносинам, вони часто збираються разом, щоб відсвяткувати якусь подію або просто весело провести час.

"Коли Орландо почав зустрічатися з Кетті, я пам'ятаю, як одного разу він запросив мене в гості. Вона також там, і ми відразу знайшли спільну мову. Я бачила, як вона поводилася з Флінном. Йому було весело, вони постійно грали ... при цьому, вона не намагалася стати йому матір'ю, а просто була веселою і товариською. Ми веселилися біля басейну в його будинку в Малібу, а потім всі разом пішли на якусь вечірку ... Нам було весело ", — поділилася спогадами Міранда.

Нагадаємо, відомий український співак DZIDZIO розлучається зі своєю дружиною, з якою він прожив у шлюбі 20 років. Тому співачка Слава Хома розповіла в інтерв'ю журналістам "Фактів", як проходить їх розлучення. SLAVIA зізналася, що зараз вони з чоловіком живуть окремо. Паре поки не вдалося вирішити всі питання, що стосуються їхнього розлучення. Співачка зізналася, що з юридичного боку процес все ще триває. Майже колишня дружина артиста розповіла, що вони з співаком спілкуються все рідше, але це спілкування приносить дискомфорт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини