Головна Новини Зірки шоу бізнес Міс Україна Олександра Яремчук приголомшила фігурою у бікіні з дуже глибоким вирізом
commentss НОВИНИ Всі новини

Міс Україна Олександра Яремчук приголомшила фігурою у бікіні з дуже глибоким вирізом

У кадрі довгонога красуня постала у крутому чорному купальнику

28 січня 2022, 01:00
Поділіться публікацією:

Переможниця Міс Україна-2021 вирішила підбадьорити себе новими мандрівками. З теплих країв красуня посилає яскраві літні фото у бікіні та полум'яне привітання.

Міс Україна Олександра Яремчук приголомшила фігурою у бікіні з дуже глибоким вирізом

Олександра Яремчука - фото з відкритих джерел

Саша поділилася з шанувальниками новими фотографіями, зробленими у Дубаї. У кадрі довгонога красуня постала в крутому чорному купальнику з пікантними розрізами під грудьми та на животі. Купальник у всій красі підкреслив розкішне рельєфне тіло дівчини та її пишні груди. Фотографію модель вирішила не підписувати. А ось її передплатники були багатослівнішими.

"Гарна така", "Ідеальна крихта", "Просто вогонь", "Пальми не дуже, а ось ви — ракета", — пишуть захоплені фоловери.

Нагадаємо, 23-річна дівчина з Канади так захотіла бути схожою на ляльку Барбі, що витратила на пластичні операції вже 70 тисяч доларів (майже 2 мільйони гривень). Про це повідомляє видання Daily Star. Серена Сміт не має наміру зупинятися і планує зробити ще кілька операцій, зокрема у лютому 2020 року зробити собі бразильську підтяжку сідниць. Свою трансформацію дівчина розпочала ще у підлітковому віці. У 18 років вона зробила собі груди, після чого вколола ботокс та філери. Канадка каже, що пластичні операції допомогли їй стати впевненішими в собі, вона стала почуватися комфортніше у своєму тілі, і Серену зовсім не бентежать негативні коментарі, з якими вона часто стикається у соціальних мережах. Дівчина каже, що не варто зважати на того, хто тобі не платить.

У соціальній мережі набирає популярності новий б'юті-тренд — макіяж Bratz Doll, натхненний культовими ляльками. Щоб перетворитися на таку ляльку в реальному житті не так уже й складно – потрібно зробити акцент на очі, використовуючи накладні вії, яскраві тіні та чорну підводку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини