Головна Новини Зірки шоу бізнес Модель Лана Роудс схвилювала фанатів новими фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Лана Роудс схвилювала фанатів новими фото

Дівчина регулярно радує своїх фоловерів пікантними фото

4 травня 2021, 15:54 comments39353
Поділіться публікацією:

Популярна модель і колишня порноакторка Лана Роудс схвилювала шанувальників новими фото в дуже відвертій сукні.

Модель Лана Роудс схвилювала фанатів новими фото

Лана Роудс (фото з відкритих джерел)

24-річна американська модель і колишня зірка фільмів із рейтингом 18+ Лана Роудс наразі активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежать майже 15 мільйонів шанувальників.

Це не дивно, адже навіть при досить короткій кар'єрі в індустрії фільмів для дорослих вона встигла зібрати власну фан-базу. Нині дівчина регулярно радує своїх фоловерів пікантними фото.

Модель Лана Роудс схвилювала фанатів новими фото - фото 2

Підтвердженням тому є свіжі кадри з вечірки, для якої Лана вибрала чорну крихітну сукню з ефектними вирізами. На одному зі знімків моделі навіть довелося приховати груди смайликом.

Модель Лана Роудс схвилювала фанатів новими фото - фото 3

Нагадаємо, раніше відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель сфотографувалася повністю оголеною.

Таким чином популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа викликала справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже 10-тисячну армію шанувальників черговими відвертими знімками.

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить у спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес і ідеальні форми звели з розуму шанувальників Ніколь.

Красуня завжди не соромилася блиснути своєю красою, але цього разу майстерність фотографа перевершила усі очікування — дівчина на знімках виглядає дуже природно і по-спортивному.

Раніше супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї і оголосила про запуск власного бренду текіли. Це буде перший самостійний бізнес 25-річної красуні.

Дівчина вирішила звернути свою увагу саме на виробництво алкогольних напоїв. У своєму Instagram-акаунті модель розповіла про запуск власної торгової марки текіли під назвою "818". Подробиці про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

5 травня 2021, 06:26

красивая девочка.

MBG

4 травня 2021, 22:23

Вспомнился анекдот: "змея прикусила язык и умерла..."

Стас

4 травня 2021, 15:44

Если б у неё дырка была поперёк ?! А так - чем взволновала ?? Силиконовыми сиськами ?


Новини