Головна Новини Зірки шоу бізнес Могилевська уклала ризиковане парі з Луценко
commentss НОВИНИ Всі новини

Могилевська уклала ризиковане парі з Луценко

Умова челенджу - скинути чотири кг ваги до 26 червня

2 червня 2021, 23:54
Поділіться публікацією:

Співачка Наталя Могилевська, яка висловила бажання позбавитися від зайвої ваги, приєдналася до челленджу, умова якого зобов'язує схуднути до 26 червня. Про це популярна фітнес-тренерка Аніта Луценко повідомила у своєму Instagram.

Могилевська уклала ризиковане парі з Луценко

Наталя Могилевська (фото з відкритих джерел)

Умова челенджу — скинути чотири кг ваги до 26 червня.

"Ми стежимо за Наташею. У разі провалу — Наташа голиться наголо. Як думаєте, чи впорається? А ви приєднуйтесь!" — написала Аніта Луценко.

"Всього чотири? Планували, виходячи з темпів здорового схуднення або вихідних даних?", — запитала одна з передплатниць. Луценко відповіла: "Виходячи з 1 кг в тиждень. Це наш з Наташею початок. Найближча мета".

Як повідомляли раніше співачка поділилася з шанувальниками подробицями розпорядку дня та особистого життя. "У мене під час локдауну так само мало часу, але при цьому я рада, що немає тієї звичайної суєти, через яку присутній щоденний стрес, тому вирішила написати та поділитися своїм розкладом. Ви можете зробити свій день дуже позитивним, цікавим і все буде добре!", — написала Наталя Могилевська у відповідь на питання про те, чим себе зайняти під час локдауну. "Вдень — це час для роботи, у кожного вона своя. У моєму випадку це zoom-наради з управління школи @talantschool або поїздка на студію для запису пісень. Мені давним-давно не цікаві чужі думки, чужі книги й навіть фільми. Мені цікавіше всього моє власне життя і доля", — додала артистка.

Нагадаємо, Наталя Могилевська з'явилася на світському заході в Києві під руку з бізнесменом Олегом Рижовим. Могилевська відкрито фліртувала з Рижовим і навіть поцілувалася на виході з будівлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини