Головна Новини Зірки шоу бізнес Монатік натякнув на вихід з популярного шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Монатік натякнув на вихід з популярного шоу

Український музикант Дмитро Монатік заявив, що прощається з вокальним проектом Голос країни

27 квітня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець Дмитро Монатік, один з тренерів 11 сезону шоу "Голос країни", в Instagram привітав творців проекту, переможців конкурсу та своїх колег-суддів.

Монатік натякнув на вихід з популярного шоу

Монатік (фото з відкритих джерел)

Монатік, який був тренером на проєкті кілька сезонів, натякнув, що йде з популярного шоу.

"Вітаю вас, переможці 11 сезону шоу. Дякую всім людей, що створюють і працюють на проекті "Голос країни" — Володимира Заваднюка і тренерів Тіну Кароль, Олега Винника, Надю Дорофєєву, за такий незвичайний сезон, супроводжуваний здоровою конкуренцією і взаємоповагою. До побачення, Голос!", — написав Монатік.

Нагадаємо, популярний співак з Білорусі та кумир молоді Тіма Білоруських (справжнє ім'я — Тимофій Морозов — ред.) Зізнався в зберіганні і вживанні наркотичних засобів. Пару місяців назад у артиста вилучили велику партію гашишу. Повідомляється, що справу 22-річного білоруського виконавця передано в суд, а самого Тіму Білоруських відпустили під заставу. Зараз співак перебуває під домашнім арештом. Згідно з даними джерела, йому загрожує позбавлення волі строком на п'ять років. За даними білоруської прокуратури, співак мав спільника. Молоді люди купували наркотичні засоби на "чорному" ринку, а в день затримання вживали гашиш в одному з ігрових клубів Мінська. Під час обшуку у хлопців виявили амфетамін масою 0,0375 грама. Товариш виконавця зараз знаходиться в СІЗО, йому загрожує аналогічний тюремний термін.

Наркотики у Тіми Білоруських виявили ще на початку січня. Через кілька днів правоохоронні органи зробили арешт, хоча Білоруських дуже скоро був випущений під заставу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини