Головна Новини Зірки шоу бізнес На концерті відомого співака військовий зробив своїй дівчині пропозицію: реакція залу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На концерті відомого співака військовий зробив своїй дівчині пропозицію: реакція залу (ВІДЕО)

Днями під час концерту відомого українського виконавця військовий вийшов на сцену з букетом квітів та вирішив зробити своїй коханій дівчині пропозицію.

13 грудня 2022, 04:25
Поділіться публікацією:

На концерті відомого співака військовий зробив своїй дівчині пропозицію: реакція залу (ВІДЕО)

Пропозиція/ Фото з відкритих джерел

Під час концерту популярного виконавця Артема Пивоварова, який проходив у Черкасах, на сцену раптово здійнявся хлопець у формі. У руках він тримав букет квітів та мікрофон.

Глядачі у залі не одразу зрозуміли, що саме відбувається. Однак хлопець промовив зворушливі слова, яку він присвятив своїй коханій. Крім цього військовий зробив ще більш рішучий крок – він запропонував своїй дівчині руку та серце. Схвильована дівчина піднялася на сцену та відповіла "так".

Глядачі вибухнули оплесками, а сам виконавець опублікував відео із зворушливим моментом у себе на сторінці в соцмережі. Пивоваров побажав закоханим всього найкращого.

Під відео користувачі залишили безліч захоплених коментарів і також побажали парі кохання, довгих років спільного життя та всіх благ.

Варто зазначити, що Артем Пивоваров є не лише виконавцем, музикантом, автором пісень та саунд-продюсером, а й автором цікавого проекту під назвою "Твої вірші, мої ноти", який покликаний популяризувати українську музику та створювати пісні на вірші відомих українських літературних діячів. .

Пісні, створені у межах цього проекту, займають перші рядки музичних парадів і стають безперечними хітами. Наразі Артема називають "проривом останніх років" на українській естраді. Багато його шанувальників зазначають, що артист має неймовірну енергетику, якою щедро ділиться з оточуючими.

Раніше "Коментарі" писали про те, що пес Патрон повторив вірусний танець Уенздей (ВІДЕО). Найвідоміший собака України — пес Патрон — вирішив не залишатися осторонь трендів і також повторив вірусний танець із серіалу "Уенсдей".

Читайте також:   Зірку серіалу "Гра в кальмара" звинуватили у сексуальних домаганнях: подробиці (ФОТО). Відомий актор заперечує свою провину і заявляє про те, що нічого подібного не відбувалося, і його намагаються обмовити.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини