Головна Новини Зірки шоу бізнес Надя Дорофєєва спокусила підписників гарячими кадрами у відвертому бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Надя Дорофєєва спокусила підписників гарячими кадрами у відвертому бікіні

Крім цього, артистка показала спортивний, закритий, варіант наряду

1 липня 2021, 04:15 comments1496
Поділіться публікацією:

Спокуслива Надя Дорофєєва вміє ефектно підкреслити свої форми вдалими нарядами. А фото красуні в купальнику викликають особливий трепет і ажіотаж серед її шанувальників. І цього разу — не виняток.

Надя Дорофєєва спокусила підписників гарячими кадрами у відвертому бікіні

Надя Дорофєєва (фото з відкритих джерел)

Так, Надя Дорофєєва показала на своїй сторінці в Instagram кілька образів в бікіні, викликавши фурор у Мережі. Зірка позувала в                ніжно-рожевому відвертому купальнику, демонструючи ідеальну фігуру з різних ракурсів. На шиї у співачки — прикраса з намистин, на якій можна прочитати ім'я її чоловіка — Дантес.

Надя Дорофєєва спокусила підписників гарячими кадрами у відвертому бікіні - фото 2

Крім цього, артистка показала трохи спортивний і закритий варіант наряду — купальник, який складається з щільного кроп-топа з довгим рукавом і плавок. Зірка позує на скелястому березі біля моря.

Надя Дорофєєва спокусила підписників гарячими кадрами у відвертому бікіні - фото 3

"Це я. Читаю ваші коменти під кліпом Чому", — прокоментувала знімки Дорофєєва, нагадавши про свій новий відео.

Нагадаємо, Надія Дорофєєва готується представити публіці свій новий трек. На своїй сторінці в Instagram знаменитість вирішила підігріти інтерес фанатів і опублікувала невеликий фрагмент своєї композиції. У кадрі співачка з'явилася в брюках чорного кольору і трендової білій майці, а свій образ доповнила двома високими хвостиками на голові, з випущеними передніми пасмами. Надія заспівала кілька рядків з нової пісні, а свій пост підписала так: "Обережно, злив треку!!! О 05.03 відкрию вам першу музичну сторі мого EP".

Кілька днів тому співачка вже натякала шанувальникам на те, що незабаром вийде її нова робота, опублікувавши чорно-білу фотографію і залишивши напис: "Перечитав мої думки, а вони всі... про тебе. Soon". Фанати виконавиці в захваті й з нетерпінням чекають прем'єри: "У мене мурашки !! Ставлю таймер на цей день !!", "Мої думки про тебе. Це буде розрив!!" "Це дуже офігенно. Дуже чекаю", "Я впевнена, що це буде щось бомбічне", — пишуть фоловери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини