Головна Новини Зірки персона Надя Дорофєєва «злила» в мережу фрагмент нової пісні
commentss НОВИНИ Всі новини

Надя Дорофєєва «злила» в мережу фрагмент нової пісні

Нову пісню Дорофеєвої шанувальники почують 5 березня

28 лютого 2021, 12:50 comments2149
Поділіться публікацією:

Популярна українська виконавиця Надія Дорофєєва готується представити публіці свій новий трек. На своїй сторінці в Instagram знаменитість вирішила підігріти інтерес фанатів і опублікувала невеликий фрагмент своєї композиції.

Надя Дорофєєва «злила» в мережу фрагмент нової пісні

Надя Дорофєєва (фото з відкритих джерел)

У кадрі співачка з'явилася в штанах чорного кольору і трендовій білій майці, а свій образ доповнила двома високими хвостиками на голові, з випущеними передніми пасмами. Надія заспівала кілька рядків з нової пісні, а свій пост підписала так: "Обережно, злив треку !!! 05.03 відкрию вам першу музичну сторі мого EP ".

Кілька днів тому співачка вже натякала шанувальникам на те, що незабаром вийде її нова робота, опублікувавши чорно-білу фотографію і залишивши напис: "Перечитав мої думки, а вони всі ... про тебе. Soon ".

Фанати виконавиці в захваті й з нетерпінням чекають прем'єри: "У мене мурашки !! Ставлю таймер на цей день !!", "Мої думки про тебе. Це буде розрив !!", "Це дуже офігенно. Дуже чекаю", "Я впевнена, що це буде щось бомбічне", — пишуть фоловери.

Нагадаємо, що 19 листопада відбулася прем'єра першої сольної пісні Надії Дорофєєвої під назвою "Горить". Думка її шанувальників з приводу треку розділилися: одні підтримали артистку, а другі зізналися, що очікували від неї набагато більшого. Через кілька днів Дорофєєву звинуватили в плагіаті, а також розкритикували її танці на мосту над Алеєю Героїв Небесної Сотні. Сама співачка ніяк не прокоментувала подібні звинувачення на свою адресу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Надія Дорофєєва зізналася, чому довго не наважувалася почати сольну кар'єру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини