Головна Новини Зірки шоу бізнес Наталя Могилевська Ірині Білик: "Наші поцілунки нескінченні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталя Могилевська Ірині Білик: "Наші поцілунки нескінченні"

На Ірині Білик було надіто пальто з принтом і ефектний капелюх, а Наталя позувала в сукні з леопардовим малюнком і масивними прикрасами на шиї.

2 грудня 2020, 00:45
Поділіться публікацією:

Співачка і продюсер Наталія Могилевська досі любить епатувати публіку. Вона не боїться змінювати образи, імідж, розповідати про своє особисте життя. І ось на сторінці у своєму Instagram українська зірка зізналася в ніжних почуттях до своєї колеги по цеху — Ірині Білик.

Наталя Могилевська Ірині Білик: "Наші поцілунки нескінченні"

Фото: з відкритих джерел

На фотографії, яку опублікувала продюсер, дві діви, стоять ніжно обнявшись, в красивих і яскравих нарядах. Ірина Білик одягнена в пальто з цікавим принтом і капелюшок, яку зірки люблять одягати на різні тусовки. Наталя віддала перевагу сукні з яскравими малюнками і помітні прикраси до нього. Фото Наталія Могилевська підписала так.

"Як же я люблю твої пісні, завжди пам'ятай, що я поруч і я твій друг. Мої поцілунки від блондинки до блондинки ", — написав вона.

У відповідь в коментарях Ірина Білик не змогла залишитися байдужою такого підпису і написала у відповідь: "Люблю. І наші поцілунки нескінченні".

Як повідомляв портал "Коментарі", українська виконавиця не стала приховувати від громадськості, що звертається за допомогою до екстрасенса. Співачка поділилася, після якої ситуації вона почала вдаватися до містичної допомоги. Коли вона разом з Аланом Бадоєвим працювала над зйомками кліпу "Сніг", то за сценарієм їй перебинтували ногу. А рівно через два тижні Ірину зіштовхнули зі сходів, і вона змушена була ходити з перебинтованою ногою, але вже по-справжньому. Таке дивне збіг обставин насторожило артистку, тому тепер вона регулярно відвідує екстрасенса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини