Головна Новини Зірки шоу бізнес Найкращі актори 2021 року за версією IMDb: хто лідер рейтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі актори 2021 року за версією IMDb: хто лідер рейтингу

Кінопортал Internet Movie Database (IMDb) опублікував щорічний власний рейтинг найпопулярніших акторів і акторок цього року

27 грудня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Найбільша американська інтернет-база фільмів Internet Movie Database (IMDb) склала свій рейтинг найкращих акторів 2021 року.

Найкращі актори 2021 року за версією IMDb: хто лідер рейтингу

Елізабет Олсен (фото з відкритих джерел)

Лідером списку стала 32-річна американська актриса Елізабет Олсен, яка набула великої популярності завдяки ролі Ванди Максимофф у всесвіті Marvel другої половини 2010-х – початку 2020-х років.

На другому рядку опинився актор Реге-Жан Пейдж, який зіграв головну роль у серіалі "Бріджертони" від Netflix. Ходять чутки, що він може стати новим Джейсом Бондом.

Трійку лідерів замкнула британська акторка Флоренс П'ю, яка зіграла сестру Наташі Романової у супергеройському фільмі "Чорна вдова". Також її було номіновано на премію BAFTA та "Оскар" за роль у фільмі "Маленькі жінки".

На четвертому місці в рейтингу розташувалася Ана де Армас, яка засвітилася в новому фільмі про Джеймса Бонда "Не час помирати". Минулого року, до речі, акторка очолювала рейтинг IMDb.

П'яте місце дісталося австралійській акторці Івонн Страховськи. До рейтингу вона потрапила завдяки ролі полковника Мюрі Форестер у фільмі "Війна майбутнього", де зіграла з Крісом Праттом.

Нагадаємо, що відоме американське видання The New York Times склало свій рейтинг найкращих акторів 2021 року. Журналісти робили свою оцінку на основі фільмів. Хто потрапив до списку?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що один із найпопулярніших серед телеглядачів сайт IMDb оголосив список із десяти найпопулярніших серіалів 2020 року. Перший рядок зайняло шоу компанії Amazon Prime Video "Пацани" (The Boys).

Читайте також, що опубліковано список найоплачуваніших голлівудських акторів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини