Головна Новини Зірки шоу бізнес Названа головна героїня шоу «Холостячка-2»: хто вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа головна героїня шоу «Холостячка-2»: хто вона

Організатори проєкту «Холостячка» оголосили, що головною героїнею другого сезону стане українська співачка Злата Огневич

29 квітня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Уже відомо, хто ж стане другою "Холостячкою". Організатори романтичного шоу оголосили, що шукати свою любов на проєкті буде 35-річна українська артистка Злата Огневич.

Названа головна героїня шоу «Холостячка-2»: хто вона

Хто став "Холостячкою-2"/ фото: VIKTORIIA FILIPENKO

Ця інформація була розсекречена під час постшоу "Як вийти заміж", яке виходить на телеканалі СТБ відразу після випуску "Холостяка". На ньому Злата Огневич зізналася, що йде на проєкт для того, щоб зустріти чоловіка своєї мрії.

Співачка розповіла, що публічність заважає їй побудувати міцні стосунки. Один із її бойфрендів поставив перед нею вибір — стосунки або кар'єра, і зірка вибрала перше. Але стосунки виявилися токсичними.

35-річна Злата Огневич вже понад рік ні з ким не перебуває в романтичних стосунках, але готова знайти свою любов і сподівається, що це їй вдасться завдяки проєкту "Холостячка". Артистка зазначила, що найбільше в чоловіках її приваблює інтелект, почуття гумору, а також любов до дітей.

Українську співачку вибирали серед інших відомих наречених України, які були не проти випробувати свою удачу на романтичному шоу.

Нагадаємо, що в мережі ще з грудня минулого року обговорювали, хто може стати головною героїнею другого сезону "Холостячки". На цю роль пропонували й Тіну Кароль, і Лесю Никитюк, і Аліну Гросу, а також Анну Різатдінову.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вкінці 2020 року закінчився перший сезон "Холостячки", головною героїнею якого була українська актриса Ксенія Мішина.

У фіналі романтичного шоу вона вибрала Олександра Еллерта, з яким буквально відразу після завершення проєкту почала жити разом. Нещодавно в мережі почали ходити чутки, що пара розлучилася. Поки ж ні Ксенія, ні Олександр не дають ніяких коментарів з цього приводу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини