Головна Новини Зірки шоу бізнес «Не ношу стрінги": Бритні Спірс показала фанатам сідниці
commentss НОВИНИ Всі новини

«Не ношу стрінги": Бритні Спірс показала фанатам сідниці

На своїй сторінці Бритні Спірс публікує кадри зі свого життя, роздуми про життя і просто архівні зйомки

4 червня 2021, 01:08
Поділіться публікацією:

Поп-зірка Бритні Спірс здивувала шанувальників новими фото в яскравому купальнику і в шубі. І такого відвертого звернення від блондинки ніхто не очікував.

«Не ношу стрінги": Бритні Спірс показала фанатам сідниці

Брітні Спірс (фото з відкритих джерел)

39-річна американська співачка Брітні Спірс останні кілька років бореться за право самій розпоряджатися своїми доходами без опіки сім'ї і постійно виявляється в центрі уваги мережі.

«Не ношу стрінги”: Бритні Спірс показала фанатам сідниці - фото 2

Однак центральним місцем для контактів з фанатами є саме її профіль у соціальній мережі Instagram, де у блондинки понад 30 мільйонів передплатників.

«Не ношу стрінги”: Бритні Спірс показала фанатам сідниці - фото 3

На своїй сторінці Брітні публікує кадри зі свого життя, роздуми про життя і просто архівні зйомки. Нещодавно зірка поділилася серією фото в яскравому купальнику і шубці, показавши фігуру з різних ракурсів. Звичайно ж, не обійшлося і без танцювального відео, які так обожнює Спірс.

«Не ношу стрінги”: Бритні Спірс показала фанатам сідниці - фото 4

"Жовтий Я знаю, фото трохи розмиті, я постійно рухалася. Зробила їх для розваги. Я ніколи не показую сідниці в Інстаграм, і немає ... я не ношу стрінги", — зазначила співачка, схвильований фанатів.

Багато хто відзначив, що зірка з часом починає вести себе все більш дивно.

Як повідомляли раніше Брітні Спірс записала у своїй соціальній мережі грайливе відео для своїх фоловерів. Артистка зняла відео в дивному неоновому комбінезоні зі свого гардероба. На сторінці в Instagram виконавиця розмістила кілька знімків в зеленому латексному комбінезоні. Артистка грайливо розстібала змійку на вбранні, дивлячись в камеру.

Як повідомила Брітні, вона вже розмірковує над своїм вбранням на Хеллоуїн, який відзначається в кінці жовтня. "Минулого року я пропустила Хеллоуїн. Є якісь ідеї щодо того, ким я можу бути в цьому році? Дорогий Бог, я також переживаю за всіх вас, милі люди. Іди під три чорти, COVID. Бажаю вам відмінного відпочинку в 2021- м. PS Ніяких фільтрів на цій картинці немає ", — підписала фото Спірс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини