Головна Новини Зірки шоу бізнес Німецька стрибунка з трампліна Юліані Зайфарт оголилася для Playboy
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька стрибунка з трампліна Юліані Зайфарт оголилася для Playboy

Дворазова чемпіонка світу зі стрибків з трампліна Юліані Зайфарт регулярно радує свою багатотисячну армію шанувальників в Instagram гарячими фото

1 червня 2021, 02:54 comments6229
Поділіться публікацією:

Німецька стрибунка з трампліна Юліані Зайфарт оголилася для Playboy

Юліані Зайфарт (фото з відкритих джерел)

Красуня і спортсменка, німецька стрибунка з трампліна Юліані Зайфарт, порадувала своїх фоловерів новими фотографіями не просто у своїй соціальній мережі. Фанати побачили її знімки на обкладинці Playboy, пише Радіо MAXIMUM.

Дворазова чемпіонка світу зі стрибків з трампліна Юліані Зайфарт регулярно радує свою багатотисячну армію шанувальників в Instagram гарячими фото і хизується ідеальної спортивною фігурою.

Німецька стрибунка з трампліна Юліані Зайфарт оголилася для Playboy - фото 2

Німкеня-красуня не побоялася оголитися для Playboy. Зайфарт прикрасила обкладинку березневого випуску, позуючи оголеною на тлі моря.

"Життя схоже на книгу з віршами, і ми повинні наповнити її чудовими творами. Playboy — відмінна можливість створювати незабутні розповіді, які будуть тривати вічно", — зізналася дівчина.


Німецька стрибунка з трампліна Юліані Зайфарт оголилася для Playboy - фото 3

Як повідомляли раніше і відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу. Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже десятитисячної армії шанувальників черговими відвертими знімками.

Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить в спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес і ідеальні форми звели з розуму передплатників Ніколь. Красуня завжди не соромилася блиснути своєю красою, на цей раз майстерність фотографа перевершило всі очікування — дівчина на знімках виглядає дуже природно і по-спортивному.

Нагадаємо, супермодель Кендалл Дженнер вирішила розширити лайфстайл-імперію своєї сім'ї та оголосила про запуск власного бренду текіли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини