Головна Новини Зірки шоу бізнес Новий хіт: Kalush Orchestra записали спільний трек із популярним польським репером (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Новий хіт: Kalush Orchestra записали спільний трек із популярним польським репером (ВІДЕО)

Виконавці зізналися журналістам, що пісня була написана ними буквально за один день "з нуля".

4 листопада 2022, 19:19
Поділіться публікацією:








Популярний український гурт Kalush Orchestra спільно з польським репером Szpaku записали спільний трек під назвою “Nasze Dome” ("Наш дім").

Новий хіт: Kalush Orchestra записали спільний трек із популярним польським репером (ВІДЕО)

Kalush Orchestra та Szpaku/Фото: clutch.net.ua

У п'ятницю, 4 листопада, кліп на пісню було розміщено на офіційному YouTube-каналі колективу Kalush Orchestra. Варто зазначити, що відео стрімко почало набирати перегляди, а слухачі з різних країн світу залишають під ним сотні захоплених коментарів та називають трек "новим безперечним хітом".

Так, під час концертного туру містами Європи Kalush Orchestra вирішили створити спільний трек з популярним репером Szpaku, який живе та працює в Польщі.

Нова пісня, яка звучить одразу двома мовами — польською та українською — пронизана вірою в якнайшвидшу перемогу українського народу над загарбниками з РФ. Трек транслює меседж про те, що жителі Польщі повністю підтримують українців і з перших днів повномасштабного вторгнення виявляють свою солідарність.

"Я вважаю, що це дуже важлива пісня, і я сподіваюся, що вона стане ще одним мостом між двома нашими країнами – Польщею та Україною" – заявив Szpaku.

За словами зірок, вони дуже швидко порозумілися і відчули неймовірний "вайб", після чого, у найкоротші терміни створили новий трек, який звучить дуже потужно і яскраво.

Кліп на пісню вийшов також досить потужним, а слова з пісні врізаються в пам'ять буквально з перших хвилин прослуховування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Kalush Orchestra побували в гостях у Арнольда Шварценеггера. Так, і відомий український гурт Kalush Orchestra, який є сайд-проектом реп-групи Kalush, під час свого гастрольного туру Північною Америкою, особисто зустрівся з відомим голлівудським актором, культуристом, політичним діячем та підприємцем Арнольдом Шварценеггером.

Також читайте про те, що в Польщі збираються пробурити найглибшу геотермальну свердловину у світі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини