Головна Новини Зірки шоу бізнес Оля Цибульська прокоментувала історію з її викриттям
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Цибульська прокоментувала історію з її викриттям

Співачка Оля Цибульська виклала в своєму Інстаграм відео, в якому розповіла, що знає людину, яка злив інформацію про її чоловіка

25 травня 2021, 23:57 comments1567
Поділіться публікацією:

Днями в пресі з'явилася інформація про чоловіка Ольги Цибульської, яка ретельно ховає від громадськості. Співачка не змогла відмовчуватися і вирішила записати відеозвернення до фоловерів.

Оля Цибульська прокоментувала історію з її викриттям

Оля Цибульська (фото з відкритих джерел)

Співачка виклала в своїй соціальній мережі відеозвернення до своїх передплатників. Дівчина розповіла, що знає людей, які злили інформацію про її особисте життя. Цибульська запевнила, що ця людина знає, наскільки важлива для неї сім'я і довгий час намагається зіпсувати її репутацію.

"Рівно в день релізу мого відеокліпу хтось злив нібито правдиву інформацію про мого чоловіка, який принципово не хоче бути публічним. Цей хтось дуже добре знає нашу сім'ю, цей хтось дуже добре знає, наскільки це для мене сакральна тема. наскільки це для мене важлива таємниця, яку я, як жінка, мудра жінка, оберігаю", — розповіла Ольга.

Дівчина не підтвердила, що її чоловік є колишнім депутатом, але і не спростувала. У своєму відео, артистка робила акцент на тому, що її ім'я і репутацію хочуть очорнити.

Раніше в ЗМІ опублікували інформацію, в якій представлена особистість чоловіка співачки. Ним виявився ексдепутат Радивилівського міської ради Сергій Грисюк. У своїй декларації він вказав дружину Ольгу Павлівну Цибульську-Грисюк, а сином — Нестора Сергійовича Грисюка. Також в документі зазначено, що Цибульська є власницею автомобіля Toyota моделі RAV-4 Hybrid.

Як повідомляли раніше 25-річна відома українська артистка Jerry Heil зізналася шанувальникам, що втратила голос і пояснила, чому так сталося. На своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла про те, що через проблеми з ментальним самопочуттям втратила голос, хоча фізично абсолютно здорова. Jerry Heil зазначила, що занадто багато тримала в собі, а так робити не можна, тому що тим, що у тебе на душі, потрібно ділитися з друзями. "Я зробила помилку, тримала все в собі. Спочатку стиснуло шию і горло, а через кілька днів голос сказав:" Я відійду, а ти подумай над своєю поведінкою ", — написала виконавиця.


© Comments.ua


© Comments.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини