Головна Новини Зірки шоу бізнес П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя

Ці зірки насолоджуються звичайним життям

16 грудня 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Багато хто вважає, що всесвітня слава, популярність, визнання — це те, до чого прагне кожна людина. Але далеко не всім цього хочеться. Деякі люди, які отримали шанс стати знаменитими, повернулися до колишнього життя. Одні зробили цей вибір усвідомлено, а від інших в якийсь момент відвернулася вдача. Хто ж потрапив в цей список?

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя

зірки, які відмовилися від слави в кіно / фото: test.mirf.ru

Кріс Оуен

Актор прославився завдяки молодіжній комедії "Американський пиріг", де зіграв Чака Шермана. Після цього, він взяв участь ще в декількох кінопроектах, але вони не стали для нього успішними. Щоб не витрачати час даремно, Кріс Оуен пішов з кінематографа і зараз живе звичайним життям, працюючи в японському ресторані.

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя - фото 2

Фредді Принц-молодший

Актор знявся в таких відомих фільмах, як "Я знаю, що ви зробили минулого літа", "Скубі-Ду", "Це все вона", а потім зник з екранів. Куди ж? Як з'ясувалося, Фредді Принц-молодший зрозумів, що йому більше подобається озвучувати персонажів, ніж грати в кадрі. Зараз знаменитість працює на компанію відеоігор BioWare.

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя - фото 3

Джек Глісон

Найбільшу популярність 28-річному акторові принесла роль Джоффрі Баратеона в фентезі-серіалі "Гра престолів". Але коли в кінострічці його персонажа вбили, актор заявив, що не хоче більше зніматися у фільмах. За словами Джека, акторство — це не те, чим би він хотів займатися в житті. Зараз він присвячує час вивчення філософії та теології.

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя - фото 4

Керрі Хенн

Актриса, відома своєю єдиною роллю дівчинки Ньют у фільмі "Чужі". За роботу в цій кінострічці вона отримала престижну нагороду, але замість того, щоб і далі підкорювати Голлівуд, вона стала шкільним учителем.

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя - фото 5

Джонатан Беннетт

Актор знявся в декількох популярних фільмах ("Паскудне дівчисько", "Любов на острові"), а також пробував стати продюсером, але його спроби не увінчалися успіхом. Зараз Джонатан не прагне завоювати популярність і славу, він живе звичайним життям, працюючи інструктором.

П'ять зірок, які проміняли Голлівуд на звичайне життя - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які культові ролі ледь не звели з розуму акторів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини