Головна Новини Зірки шоу бізнес Періс Хілтон хоче народити дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Періс Хілтон хоче народити дітей

Що відомо про особисте життя моделі і актриси

30 березня 2021, 04:18
Поділіться публікацією:

Періс Хілтон хоче народити дітей. Про це Періс розсікала журналістам.

Періс Хілтон хоче народити дітей

Періс Хілтон (фото з відкритих джерел)

За словами актриси, вона давно мріє почати новий життєвий етап, вийти заміж і народити дітей.

"Якщо чесно, то я вже з великим нетерпінням чекаю, коли ж у мене почнеться новий етап життя. Я хочу подорослішати, хочу вийти заміж і нарешті народити дітей. Тоді і почнеться моя справжня реальне життя! Розумієте, у мене ж раніше цього ніколи не було"- поділилася мріями Періс Хілтон.

При цьому світська левиця запевнила. Що, перш ніж зайнятися родиною, планує завершити розпочаті проекти:

"Мною завжди керував успіх. Я роблю завжди все для того, щоб взяти нові висоти. Зараз я хочу працювати над тим, що справді зробить щасливими інших людей, роблю те, що їм точно сподобається"- сказала Періс Хілтон.

Нагадаємо, в новому епізоді подкасту Hot Ones Періс Хілтон розповіла, які непристойні і лякають пропозиції надходять на її адресу.

"У мене величезний список всяких пропозицій. Але одне з них було дуже дивне — мені запропонували випускати квасоля Періс Хілтон. Вони показали мені макет упаковки — це була рожева банка з моєю фотографією, на якій я тримаю квасоля. Я сказала їм тоді:" Не знаю, це якось не в'яжеться з тим, що я випускаю. Я ж не випускаю їжу", — розповіла Періс Хілтон. За словами зірки, надходять непристойні і лякають пропозиції.

Знаменитість радує шанувальників косметичною продукцією, одягом, сумками, парфумами, але недавно їй надійшла пропозиція випускати квасоля Періс Хілтон. Знаменитості представили макет упаковки — рожеву банку, на якій була зображена світська левиця з квасолею в руках. Періс зазначила, що не погодилася на таку пропозицію, оскільки не випускає їжу, та й ця продукція не сильно в'яжеться з тим, що виходить під її брендом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Tatler
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини