Головна Новини Зірки шоу бізнес Помер від раку відомий актор з серіалу "Гра престолів" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер від раку відомий актор з серіалу "Гра престолів" (ФОТО)

Останні роки артист боровся із серйозною хворобою, проте він не сумував і намагався проживати кожен день як останній.

24 листопада 2022, 04:25
Поділіться публікацією:

У віці 75 років помер актор та гітарист популярної групи Dr. Feelgood Вілко Джонсон, який багатьом з нас відомий за роллю похмурого ката Іліна Пейна у культовому серіалі "Гра престолів". Як повідомляється, останніми роками Вілко боровся з раком шлункової залози.

Помер від раку відомий актор з серіалу "Гра престолів" (ФОТО)

Game of Thrones/Фото з відкритих джерел

У 1971 році артист із двома друзями заснував музичний колектив під назвою Dr. Feelgood. Ця група стала практично "іконою" британського паб-року. Джонсон в колективі виступав як гітарист і соліст, але, не дивлячись на це, через кілька років, він пішов з групи і заснував кілька інших музичних проектів.

Майже кожен його експеримент був вдалим, адже артист запалював аудиторію своєю харизмою та незрівнянною манерою виконання.

Помер від раку відомий актор з серіалу ”Гра престолів” (ФОТО) - фото 2

Артист здобув широку популярність після ролі придворного ката Іліна Пейна у мегапопулярному серіалі "Гра престолів", який вийшов на екрани в 2011 році і практично відразу став світовим хітом. Саме герой Вілко – Ілін відрубав голову Неду Старку у першому сезоні серіалу.

У 2013 році у Джонсона виявили рак підшлункової залози, проте артист не сумував і боровся зі страшним діагнозом. Він вважав за краще не думати про погане і вів активний спосіб життя: відвідував світські заходи, танцював на вечірках, зустрічався з друзями та фанатами.

На жаль, життя Іліна обірвалося на 75-му році життя. На даний момент офіційної причини смерті актора оголошено не було. Варто зазначити, що помер актор ще 21 листопада, проте офіційні представники зірки повідомили про його смерть за кілька днів, опублікувавши відповідне повідомлення у Twitter.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Наомі Кемпбелл уперше показала свою дочку. Наомі ретельно приховує всю інформацію про свою єдину спадкоємку. Світовому загалу навіть не відоме ім'я дитини.

Помер від раку відомий актор з серіалу ”Гра престолів” (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини