Головна Новини Зірки шоу бізнес Померла зірка фільмів про Гаррі Поттера
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла зірка фільмів про Гаррі Поттера

У Хелен, яка була одружена з актором Деміеном Льюісом, залишилося двоє дітей - 13-річний син Гулівер і 14-річна дочка Манон

17 квітня 2021, 04:25 comments1172
Поділіться публікацією:

Актриса покинула світ після онкологічної важкої хвороби. Про це повідомив чоловік Маккрорі в Твіттер-акаунті.

Померла зірка фільмів про Гаррі Поттера

Гаррі Поттер (фото з відкритих джерел)

"Я з розбитим серцем повідомляю, що після героїчної битви з раком красива і сильна жінка Хелен Маккрорі мирно померла вдома, оточена любов'ю друзів і сім'ї. Вона померла так само, як і жила. Безстрашно ... Вона так яскраво палала. Вирушай на небеса, малятко, і спасибі тобі ", — йдеться в повідомленні.

52-річна Хелен Маккрорі грала матері Драко Мелфоя Нарциси в сазі про Гаррі Поттера. Останнім часом вона вела боротьбу з онкологічним захворюванням. Близькі та медики робили все можливе заради порятунку життя актриси, проте після отриманої терапії вона померла у власному будинку.

У Хелен, яка була одружена з актором Деміеном Льюісом, залишилося двоє дітей — 13-річний син Гулівер і 14-річна дочка Манон.

Крім акторської кар'єри, Маккрорі займалася благодійністю. І співпрацювала з рухом, що підтримує інтерес дітей до театру і розшукує юні таланти.

Нагадаємо, стало відомо про смерть австралійської актриси і поп-співачки Триши Нобл. Серце знаменитості перестало битися на 76-му році життя. За інформацією джерела, причиною смерті зірки стало рідкісне онкологічне захворювання — мезотеліома. Тріша боролася з цією недугою протягом 18 місяців. Однак медицина виявилася безсилою перед лицем цієї страшної хвороби. Нобл померла за кілька днів до свого 77-річчя. Актриса народилася в 1944 році в родині відомого коміка і співачки. Батьки назвали дочку Петсі Енн Ноубл. У 1965 році Нобл розпочала свою телевізійну кар'єру, а до 1967 року вона стала використовувати сценічний псевдонім Тріша Нобл.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що померла одеська актриса Ірина Токарчук, що грала роль тітки Сіми в скетчах "Джентльмен-шоу", а також про смерть відомої актриси, колишньої дружини Алена Делона. Причиною смерті знаменитості став рак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини