Головна Новини Зірки шоу бізнес Поплатився за «Слава Україні!»: у Росії знайшли заміну Меладзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Поплатився за «Слава Україні!»: у Росії знайшли заміну Меладзе

Концерт Меладзе в РФ скасовано

25 січня 2023, 15:58 comments2956
Поділіться публікацією:

Валерій Меладзе в Росії завжди був улюбленцем жінок. Саме тому на всі концерти, які проходили з дозволу Кремля, його обов'язково включали. Але після того, як він, на відміну від інших російських артистів, виявили позицію, в Кремлі вирішили переглянути своє ставлення до виконавця і знайшли йому заміну.

Поплатився за «Слава Україні!»: у Росії знайшли заміну Меладзе

Валерій Меладзе. Фото: з відкритих джерел

Так 8 березня 2022 року мав відбутися концерт Валерія Меладзе у московському клубі "Барвіха". Але через те, що у перші дні війни музикант засудив повномасштабне російське вторгнення в Україну, концерт перенесли.

Виступ виконавця "Салют, Віра" анонсувався на 8 березня 2023 року, але він не відбудеться. А все тому, що нещодавно Меладзе відповів на головне українське гасло "Слава Україні!". Згодом артист зрозумів, що це для нього не пройде безслідно, але було вже пізно. Його публічні виправдання за "Героям слава!" на російський режим не вплинули. Його концерт все одно скасували.

Тепер замість грузинського мачо розважатиме російських жінок Володимир Пресняков, який радісно підтримує путінський режим та повномасштабну війну в Україні. Як повідомляє "Комсомольська правда", квитки на його виступ уже у продажу та коштують вони від 18 до 50 тисяч рублів.                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — зрадниця Ані Лорак несподівано виступить на благодійному концерті: для кого збирає гроші.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: про що говорять заяви Олександра Лукашенка та Володимира Зеленського – чого найближчим часом чекати від Білорусі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

25 січня 2023, 16:37

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини