Головна Новини Зірки шоу бізнес Поплавський розповів про таємничу красуню, з якою у нього ранковий секс
commentss НОВИНИ Всі новини

Поплавський розповів про таємничу красуню, з якою у нього ранковий секс

Співаючий ректор Михайло Поплавський розповів, що має таємничу кохану

11 вересня 2021, 12:22 comments1695
Поділіться публікацією:

Співучий ректор України, екснардеп, бізнесмен Михайло Поплавський похвалився, що у нього є кохана, з якою він почувається щасливим. 71-річний артист не назвав імені своєї супутниці, але гордо заявив, що вона дуже приваблива. Як інформує видання "Коментарі", своїми одкровеннями Михайло Поплавський поділився в програмі "Новини.LIVE".

Поплавський розповів про таємничу красуню, з якою у нього ранковий секс

Михайло Поплавський. Фото: instagram Михайла Поплавського

Михайло Поплавський зазначив, що серце його зараз зайняте і він вже кілька років живе з тією жінкою, яка зараз у його серці. Артист розповів, що веде здоровий спосіб життя.

Також Поплавський поділився порадою для своїх однолітків, як виглядати відмінно і не мати проблем зі здоров'ям. Є, за словами Поплавського, всього п'ять складників гарного самопочуття. Перший складник — це здоровий спосіб життя, другий — це плавання. Третій складник — гумор, четвертий — спорт, п'ятий — секс. Потрібно мати повноцінний здоровий сон і не перевантажувати себе роботою. Для чоловіків, який вже у віці, важливо розуміти, що повинен бути виключно легкий ранковий секс, коли організм набрався нових сил, відпочив і заряджений позитивом та енергією на весь день.

Михайло Поплавський поділився й одкровеннями щодо кулінарних уподобань. Поплавський розповів, що у його щоденний раціон входять 100 г сала, бичачі яйця, свіжі овочі та фрукти. А ось борошняне і картопля — під забороною. Крім того, співак не курить, практично не вживає спиртного.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ада Роговцева розповіла, чому погодилася лягти в одне ліжко з DZIDZIO.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини