Головна Новини Зірки шоу бізнес Потапа шокував подарунок від Насті Каменських: що це (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Потапа шокував подарунок від Насті Каменських: що це (Фото)

Потап був нереально щасливий від подарунку коханої

6 січня 2021, 19:35 comments1471
Поділіться публікацією:

Продюсер та репер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап поділився фотографією подарунку від якого він в захваті. Несподіваний сюрприз йому зробила кохана дружина Настя Каменських.

Потапа шокував подарунок від Насті Каменських: що це (Фото)

Потап отримав несподіваний подарунок від Насті Каменських. Фото: wikimedia

Співачка подарувала Потапу картину-колаж з його портретом. Витвір виготовлений з малесеньких клаптиків журналів та роздруківок.

Жінка вгадала з подарунком, адже він неймовірно вразив Потапа. Музикант заявив, що картина повністю передає його внутрішній стан на даний момент.

Потап вже пообіцяв, що ця робота стане обкладинкою його майбутнього альбому, присвяченому 40-річчю репера.

Неординарний подарунок оцінили і фанати зіркової пари. Підписники зазначають, що у Насті Каменських свіжий погляд та бездоганний смак.


Нагадуємо, що раніше популярний артист Потап розповів про свого сина Андрія та зізнався, чи вдалося йому знайти спільну мову з Настею Каменських. За словами зірки, його нова дружина часто спілкується з сином Андрієм від першого шлюбу. У них дуже хороші стосунки й хлопчик поважає вибір його обраниці. Потап зізнався, що його 12-річний син намагається наслідувати його поведінку, зокрема, як ставитися до жінок.

Також репер розповів, що намагається приділяти синові максимум уваги та нічого від нього не приховує. Хлопчик активно займається спортом і вже пробує себе в шоу-бізнесі. З ексдружиною Іриною у Потапа також збереглися теплі стосунки, вони дружать і разом розвивають бізнес.

Сайт "Коментарі" розповідає як Потап допоміг Горбунову уникнути ДТП. Зірки давно дружать та вже встигли зріднитися, ставши кумами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини