Головна Новини Зірки шоу бізнес Привітання Нагієва з Новим роком вразило росіян: українці подякували артисту
commentss НОВИНИ Всі новини

Привітання Нагієва з Новим роком вразило росіян: українці подякували артисту

Росіяни розгнівалися на актора після його новорічного звернення до українців

2 січня 2024, 14:18 comments1076
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", популярний російський актор Дмитро Нагієв, який досить часто делікатно натякає на свою незгоду з політикою путінського режиму, але, все ж таки, уникає прямого засудження війни, обурив росіян вітанням з Новим роком. Українці ж, навпаки, висловили йому подяку. Коментарі з теплими побажаннями з'явилися під постом артиста у Instagram.

Привітання Нагієва з Новим роком вразило росіян: українці подякували артисту

Дмитро Нагієв. Фото: із відкритих джерел

Актор, прогулюючись із собакою, зняв звернення до підписників.

"З новим, добрим, мирним, красивим, ситним, справедливим, вільним, надійним роком", – сказав Нагієв, посміхаючись.

Таке звернення багато користувачів з України трактували як заклик до миру, справедливості та свободи, чого зараз багатьох українців позбавляє терористична путінська Росія, де такі поняття, як свобода та демократія, давно зникли.

"З Новим роком, Дмитре. Слава Україні", "Дімо, дякую за підтримку України! Ви людина з великої літери", "Так, з мирною, справедливою та вільною. І будемо жити! З Новим роком вас. Ми з України", "Я з України, але ви єдина людина з Росії, яку поважаю", "Дивіться, як цікаво. Він просто привітав з Новим роком, а кожен зрозумів по-своєму", — написали в коментарях.

Цікаво, що росіяни також "розшифрували" привітання Нагієва не на свою користь. В одному із пропагандистських Telegram-каналів від артиста вимагали негайно чітко окреслити свою позицію щодо війни в Україні.

"Геть запаморочення від успіхів, скажімо "ні" анальній контузії. З Новим роком. Чекайте на накази", — підігрів роздратування прихильників Путіна актор.

У коментарях його назвали "тварюкою" і "нєтвойністом", хоч Нагієв продовжує співпрацювати з російськими компаніями. Дехто навіть припустив, що побажання "чекати наказів" свідчить про мобілізацію після виборів у РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відома російська співачка після новорічних корпоративів вирішила залишити Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини